Articolul precedentBețele de drumeție
  Articolul următorCopiii spun lucruri… inspirate

  Dumnezeu ne dă un duh de putere și de dragoste

  Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă. (2 Timotei 1:7)

  Trăim într-un timp când trebuie să stăm neclintiţi pentru adevăr. Noi trebuie să nutrim iubire faţă de suflete, dar niciodată, niciodată să nu cedăm nici cel mai mic punct vital al adevărului, căci, prin păstrarea adevărului, a adevărului pur, nealterat, putem să-l aducem în timpul acesta onoare şi slavă lui Isus Hristos, Prinţul nostru. Cuvântul este pâinea vieţii şi, în Cuvânt, ucenicii lui Hristos sunt reprezentaţi ca mâncând şi bând trupul şi sângele lui Hristos, ca integrând Cuvântul Său în viaţă. Nicio minciună nu este din adevăr. Adevărul va rezista încercărilor în vremea teoriilor false, dacă păstrăm până la sfârşit încrederea noastră nezguduită de la început. (…)

  Să exercităm credinţa în Dumnezeu şi să stăm aproape de Hristos pentru a urma Cuvântul Său. Domnul îl va învăţa pe poporul Său, dacă se va lăsa învăţat. Noi putem ocupa acel loc de unde să auzim învăţătura lui Hristos. Noi avem un Dumnezeu viu şi un Hristos viu. Toate legiunile demonilor pândesc ocazia de a pune stăpânire pe mintea oamenilor, dar, dacă ne ţinem strâns de Cuvântul Său, nu vom fi copleşiţi. „De aceea”, îi spune Pavel lui Timotei, „îţi aduc aminte să înflăcărezi darul lui Dumnezeu, care este în tine, prin punerea mâinilor mele. Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă” (2 Timotei 1:6,7).

  Avem nevoie de o credinţă vie în Isus Hristos. Avem nevoie să exercităm credinţa, pentru că atunci când vrăjmaşul va veni ca un potop, Domnul va ridica un steag împotriva lui. O inimă credincioasă lui Dumnezeu este adesea în rugăciune. Nu te lăsa cuprins de vreun val de descurajare! Noi trebuie să ne îndreptăm gândurile spre contemplarea caracterului şi lucrărilor lui Dumnezeu, prezentându-le altora cuvintele lui Hristos. Ai curaj! Curajul tău şi continua sprijinire pe Isus Hristos să le inspire şi altora convingere, să le sporească credinţa şi speranţa! (Letter 78, 1906)

  Dumnezeu ne dă un duh de putere și de dragoste - 2018. Avem nevoie de o credinţă vie în Isus Hristos. Avem nevoie să exercităm credinţa, pentru că atunci când vrăjmaşul va veni ca un potop, Domnul va ridica un steag împotriva lui. O inimă credincioasă lui Dumnezeu este adesea în rugăciune. Nu te lăsa cuprins de vreun val de descurajare!
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...