Articolul precedentZis și făcut
  Articolul următorÎnțelepții din Răsărit

  Apărători ai credinței

  Să luptaţi pentru credinţa care a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna. (luda 1:3)

  Nelegiuirile de toate felurile se înmulţesc pe pământ şi pământul este întinat de locuitorii lui. Planurile lui Dumnezeu sunt pe punctul de a se împlini şi sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. Acum este timpul ca aceia care au o cunoaştere despre Dumnezeu să se alinieze sub steagul însângerat al Prinţului Emanuel. Ei ar trebui să ia poziţie ca apărători ai credinţei date sfinţilor. Ei ar trebui să arate lumii ce înseamnă să păzeşti poruncile lui Dumnezeu şi să ai credinţa lui Isus. Ei ar trebui să-şi lase lumina să strălucească în raze distincte, puternice pe cărarea celor care umblă în întuneric. Soldaţii lui Hristos artrebui să stea umăr la umăr, loiali adevărului, susţinători ai Legii lui Iehova.

  Aceia care se depărtează de preceptele clare ale lui Dumnezeu vor tolera eroarea şi se vor poziţiona împotriva soldaţilor lui Hristos. Ei vor arăta cine le este lider prin calea pe care o urmează, de opunere faţă de adevărul lui Dumnezeu şi de impunere a erorii asupra conştiinţei prin măsuri opresive. E timpul să luăm o poziţie fermă de partea adevărului; şi fiecare ar trebui să-şi exercite influenţa, atâta cât a primit de la Dumnezeu, spre slava Lui şi spre binele celor din anturajul lui. Niciunul dintre administratorii credincioşi ai lui Hristos nu va trândăvi într-un timp ca acesta şi nu se va mulţumi să trăiască doar pentru el. Cei care au comuniune cu Hristos vor conştientiza că există peste tot suflete cărora le pot face bine prin ajutorul, exemplul şi influenţa lor. Ei vor înţelege că pot fi nişte agenţi prin care Isus să lucreze la mântuirea celor pentru care a murit. Aceasta ar trebui să fie experienţa tuturor celor care mărturisesc a crede solia îngerului al treilea. Tinerii şi cei în vârstă ar trebui să aibă o experienţă rodnică, fericită, bogată în religia lui Hristos. (Youth’s Instructor, 29 iunie 1893)

  Apărători ai credinței - 2018. Acum este timpul ca aceia care au o cunoaştere despre Dumnezeu să se alinieze sub steagul însângerat al Prinţului Emanuel. Ei ar trebui să ia poziţie ca apărători ai credinţei date sfinţilor. Ei ar trebui să arate lumii ce înseamnă să păzeşti poruncile lui Dumnezeu şi să ai credinţa lui Isus.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...