Articolul precedentÎnecul
  Articolul următorIrod cel Mare

  Ni s-a spus să mergem în toată lumea

  Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15)

  Dumnezeu le-a dat tinerilor capacităţi şi talente cu care să facă lucrarea Sa. Vă întreb, dragi tineri, vreţi să vă consacraţi lui Dumnezeu? Sunteţi gata să vă angajaţi în lucrarea pe care v-a lăsat-o în grijă? Isus le-a spus ucenicilor Săi: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” În faţa acestei porunci, vă veţi folosi timpul şi energiile cum vă dictează înclinaţiile sau veţi urma sfatul lui Dumnezeu? (…)

  Sunt suflete care trebuie salvate. Dar, dacă vă veţi irosi talantul influenţei, nu puteţi fi împreună-lucrători cu Dumnezeu, nu puteţi lucra pentru salvarea altora. Dumnezeu ar dori să vă canalizaţi corect fiecare părticică de influenţă. El vă cheamă pe voi, cărora v-a dat mare lumină, să cooperaţi cu inteligenţele cereşti. Aceia care au mare lumină şi capacităţi preţioase vor avea un câmp vast în care influenţa lor poate îndrepta către viaţa veşnică; dar, dacă refuză să-şi pună darurile în slujba lui Dumnezeu şi le pun în schimb în slujba eului şi a lumii, cei înzestraţi cu prisosinţă de Cer vor fi pedepsiţi pe măsura luminii pe care au respins-o persistent. Dumnezeu i-a făcut pe tineri depozitarii adevărului care trebuie transmis lumii. (…) Hristos cheamă slujitori sinceri, cu toată inima, care să nu fie abătuţi de la poziţia datoriei lor de tentaţii sau opoziţie, care nu vor cădea şi nici nu se vor descuraja. Vreţi să-l daţi Lui numele voastre? Vreţi să vă număraţi printre purtătorii de lumină? Vreţi să vă predaţi Lui ca prin voi să oprească paşii multora dintre cei care merg pe drumul pierzării? (Youth’s Instructor, 17 noiembrie 1892)

  Lucrarea trebuie să se extindă din oraş în oraş, din ţară în ţară, de la naţiune la naţiune, mergând mereu înainte şi în sus, bine fixată, întărită şi înrădăcinată. (General Conference Bulletin, 1 iulie 1900)

  Ni s-a spus să mergem în toată lumea - 2018. Hristos cheamă slujitori sinceri, cu toată inima, care să nu fie abătuţi de la poziţia datoriei lor de tentaţii sau opoziţie, care nu vor cădea şi nici nu se vor descuraja. Vreţi să-l daţi Lui numele voastre? Vreţi să vă număraţi printre purtătorii de lumină? Vreţi să vă predaţi Lui ca prin voi să oprească paşii multora dintre cei care merg pe drumul pierzării?
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...