Articolul precedentFii tu!
  Articolul următorGlasul

  Noi suntem martori pentru Dumnezeu

  „Voi sunteţi martorii Mei – zice Domnul.” (Isaia 43:10)

  „Voi sunteţi martorii Mei – zice Domnul.” Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru privilegiul de a ne numi martorii Săi! Atunci, dacă suntem martori, trebuie să vorbim pentru Hristos şi să-L înălţăm între colegii noştri. Când vedem că ardoarea şi zelul religios al vreunui coleg se răceşte, noi trebuie să-l ajutăm şi să-l încurajăm, să ne rugăm cu el şi pentru el, ca să poată fi martor adevărat pentru Dumnezeu. (…)

  Voi trebuie să fiţi instrumentul prin care Dumnezeu îi vorbeşte sufletului. Lucruri preţioase vă vor fi aduse aminte şi, cu o inimă plină până la refuz de iubirea lui Isus, veţi rosti cuvinte de interes şi de importanţă vitală. Simplitatea şi sinceritatea voastră vor fi foarte convingătoare şi cuvintele voastre vor fi înregistrate în cărţile din ceruri ca fiind potrivite, asemănătoare cu nişte mere de aur în panere de argint. Dumnezeu le va face un potop vindecător de influenţă cerească, trezind convingerea şi dorinţa, iar Isus va adăuga mijlocirea Sa la rugăciunile voastre şi va cere pentru păcătos darul Duhului Sfânt şi îl va revărsa asupra sufletului său. Iar printre îngerii lui Dumnezeu va fi bucurie pentru un singur păcătos care se pocă-ieşte. (Youth’s Instructor, 4 mai 1893)

  Lucrarea cea mai de seamă dintre toate – afacerea cea mai de seamă dintre toate, care să atragă şi să angajeze energiile sufletului – este lucrarea de salvare a sufletelor pentru care a murit Hristos. Fă din aceasta lucrarea principală, cea mai importantă a vieţii tale. Fă din ea lucrarea specială a vieţii tale. Conlucrează cu Hristos în această mare şi nobilă lucrare şi deveniţi misionari în patrie şi în străinătate. Fiţi gata şi eficienţi să lucraţi în patrie sau în regiunile îndepărtate pentru mântuirea sufletelor. (…) O, dacă tinerii şi bătrânii ar fi pe deplin convertiţi pentru Dumnezeu, şi-ar îndeplini îndatoririle care le stau la îndemână şi ar lucra atâta timp cât au ocazie, devenind astfel împreună-lucrători cu Dumnezeu! Dacă ar face aşa, o mulţime de voci ar vesti laudele Aceluia care i-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată. (Youth’s Instructor, 4 mai 1893)

  Noi suntem martori pentru Dumnezeu - 2018. Lucrarea cea mai de seamă dintre toate - afacerea cea mai de seamă dintre toate, care să atragă şi să angajeze energiile sufletului - este lucrarea de salvare a sufletelor pentru care a murit Hristos. Fă din aceasta lucrarea principală, cea mai importantă a vieţii tale. Fă din ea lucrarea specială a vieţii tale.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...