Articolul precedentPredicții astrologice
  Articolul următorAgripa și Berenice

  Timpul de probă se încheie curând

  Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe, cine este întinat să se întineze şi mai departe, cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe! (Apocalipsa 22:11)

  Toţi aceia care îşi vor avea numele scrise în cartea vieţii trebuie ca acum, în cele câteva zile ale încercării lor care au mai rămas, să-şi smerească sufletele înaintea lui Dumnezeu, părându-le rău de păcatele săvârşite. Trebuie să aibă loc o profundă şi credincioasă cercetare a inimii. Spiritul uşuratic, nutrit de atât de mulţi dintre cei ce mărturisesc a fi creştini, trebuie părăsit. Îi aşteaptă un război teribil pe toţi aceia care vor să supună tendinţele rele ce se luptă pentru supremaţie. Lucrarea de pregătire este o lucrare personală. Noi nu suntem mântuiţi în grup. Curăţia şi credincioşia unuia nu vor compensa lipsa acestor calităţi la altul. (…) Fiecare trebuie pus la probă şi găsit fără pată sau zbârcitură sau altceva de felul acesta.

  Solemne sunt scenele legate de încheierea lucrării de ispăşire. Foarte importante sunt mizele aici. Acum judecata are loc în Sanctuarul de sus. (…) în prezenţa de temut a lui Dumnezeu, viaţa noastră trebuie să vină la judecată. (…)

  Când judecata de cercetare se încheie, destinele tuturor vor fi hotărâte pentru viaţă sau moarte.Timpul de probă se termină cu puţin înainte de apariţia Domnului pe norii cerului. (…)

  Primejdioasă este situaţia acelora care, obosiţi să mai vegheze, se întorc către atracţiile lumii. În timp ce omul de afaceri este absorbit de urmărirea câştigului, în timp ce iubitorul de plăceri urmăreşte satisfacerea lor, în timp ce fiica modei îşi aranjează podoabele, se poate ca în acel moment Judecătorul întregului pământ să pronunţe sentinţa: „Cântărit în cumpănă şi găsit prea uşor” (Daniel 5:27). (Review and Herald, 9 noiembrie 1905)

  În linişte şi pe nesimţite, ca şi hoţul de la miezul nopţii, va veni şi ora decisivă care marchează fixarea destinului fiecărui om, retragerea finală a milei, oferită oamenilor vinovaţi. „Vegheaţi dar… ca nu cumva, venind fără veste, să vă găsească dormind” (Marcu 13:35-36). (Review and Herald, 9 noiembrie 1905)

  Timpul de probă se încheie curând - 2018. În linişte şi pe nesimţite, ca şi hoţul de la miezul nopţii, va veni şi ora decisivă care marchează fixarea destinului fiecărui om, retragerea finală a milei, oferită oamenilor vinovaţi. „Vegheaţi dar... ca nu cumva, venind fără veste, să vă găsească dormind” (Marcu 13:35-36)
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...