Articolul precedentPrimul amendament
  Articolul următorEunice

  El ne cheamă la nunta Mielului

  Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului! (Apocalipsa 19:9)

  Domnul Isus face experienţe cu inimile omeneşti, prin manifestarea milei Sale şi prin abundenţa harului Său. El operează transformări atât de uimitoare, încât Satana, cu toată îndrăzneala lui triumfătoare, cu toată confederaţia răului unită împotriva lui Dumnezeu şi a legilor guvernării Sale, îi priveşte pe oameni ca pe nişte fortăreţe de necucerit de sofismele şi amăgirile lui. Pentru el, ei sunt o taină de neînţeles. Îngerii lui Dumnezeu, serafimii şi heruvimii, puterile însărcinate să coopereze cu instrumentele omeneşti, privesc cu uimire şi bucurie cum oameni căzuţi, odată copii ai mâniei, prin instruirea lui Hristos îşi dezvoltă caractere după asemănarea divină, ca să fie fii şi fiice ale lui Dumnezeu, ca să joace un rol important în îndeletnicirile şi plăcerile cerului.

  Bisericii Sale, Domnul Hristos i-a dat posibilităţi ample, ca, prin ea, prin copiii Săi răscumpăraţi. El să poată fi glorificat. Biserica, fiind înzestrată cu neprihănirea lui Hristos, este depozitara Sa, în care trebuie descoperite pe deplin bogăţia milei Sale, iubirea Sa şi harul Său. Declaraţia din rugăciunea Sa de mijlocire – potrivit căreia iubirea Tatălui este tot atât de mare faţă de noi cât este faţă de El, singurul Lui Fiu născut, şi că noi vom fi cu El acolo unde este El, pentru totdeauna una cu Hristos şi cu Tatăl – este o minune pentru oştile cereşti, este marea lor bucurie. Darul Duhului Său cel Sfânt, bogat, plenar şi abundent, trebuie să fie pentru biserica Sa asemenea unui zid înconjurat de foc, pe care puterile iadului nu-l pot birui. Hristos priveşte la copiii Săi, în curăţia şi desăvârşirea lor, ca la o răsplată pentru toate suferinţele Sale, pentru umilinţa şi iubirea Sa şi ca un adaos la slava Sa – Hristos, marele centru, de la care porneşte toată slava. „Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului!” (Mărturii pentru pastori şi slujitorii Evangheliei, p. 18-19)

  El ne cheamă la nunta Mielului - 2018. Darul Duhului Său cel Sfânt, bogat, plenar şi abundent, trebuie să fie pentru biserica Sa asemenea unui zid înconjurat de foc, pe care puterile iadului nu-l pot birui. Hristos priveşte la copiii Săi, în curăţia şi desăvârşirea lor, ca la o răsplată pentru toate suferinţele Sale, pentru umilinţa şi iubirea Sa şi ca un adaos la slava Sa.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...