Articolul precedentCând se termină spectacolul
  Articolul următorDuhul Sfânt

  Suntem făcuți stâlpi în Templul lui Dumnezeu

  Pe cel ce va birui îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu şi nu va mai ieşi afară din el. Voi scrie Numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, Noul Ierusalim, care are să se pogoare din cer, de la Dumnezeul Meu, şi Numele Meu cel nou. (Apocalipsa 3:12)

  Singura speranţă a oricărui om se află în Isus Hristos. (…) Hainele curate şi sfinte nu sunt pregătite pentru a fi îmbrăcate după ce se intră pe porţi în cetate.Toţi aceia care intră vor avea pe ei haina neprihănirii lui Hristos şi numele lui Dumnezeu va fi văzut pe frunţile lor Acest nume este simbolul pe care apostolul l-a văzut în viziune şi reprezintă supunerea minţii prin-tr-o ascultare inteligentă şi credincioasă de toate poruncile lui Dumnezeu. (Youth’s Instructor, 18 august 1886)

  Conflictul prin care noi vom trece va fi ultimul pe care îl vom avea în această lume. Noi ne aflăm acum în mijlocul lui. Cele două părţi se luptă pentru supremaţie. În acest conflict, noi nu putem rămâne neutri. Trebuie să luăm poziţie fie de o parte, fie de cealaltă. Dacă luăm poziţie alături de Hristos, dacă îl recunoaştem înaintea lumii în cuvânt şi faptă, noi dăm atunci o mărturie vie cu privire la cine sau pe cine am ales să slujim sau să onorăm. În această importantă perioadă a istoriei pământului, nu ne putem îngădui să lăsăm pe cineva în dubiu cu privire la persoana de partea cui suntem. (…) Pentru a câştiga biruinţa asupra fiecărui asalt al vrăjmaşului, trebuie să ne prindem bine de o putere ce este mai presus de noi.Trebuie să menţinem o legătură permanentă şi vie cu Hristos, care are puterea de a da biruinţă fiecărui suflet ce va păstra o atitudine de credin-cioşie şi umilinţă. (…) Ca unii care sperăm să primim răsplata biruitorului, noi trebuie să mergem înainte în lupta creştină, deşi la fiecare pas întâlnim opoziţie. Ca biruitori, noi trebuie să împărăţim împreună cu Hristos în curţile cereşti şi vom birui prin sângele Mielului şi cuvântul mărturiei noastre. „Pe cel ce va birui îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu.” (Review and Herald, 9 iuIie 1901)

  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...