Articolul precedentJocul increderii
  Articolul următorRugați-vă fără încetare

  Sara – provocarea imposibilului

  Este oare ceva prea greu pentru Domnul? La anul pe vremea aceasta, Mă voi întoarce la tine şi Sara va avea un fiu, Geneza 18:14

  Avram şi Sara se obişnuiseră deja cu făgăduinţa lui Dumnezeu de a le da un moştenitor, dar se obişnuiseră şi cu ideea că această făgăduinţă va rămâne neîmplinită. Ei au făcut tot ce se pricepeau pentru a-L ajuta pe Dumnezeu să transpună vorba în fapte, dar în urma greşelilor copilăreşti pe care le săvârşiseră, s-au resemnat. Acum nu mai ştiau ce să facă. Nu mai aveau nicio variantă la care să se mai gândească sau pe care s-o mai încerce.

  Ideea lor despre Dumnezeu fusese deteriorată destul de serios. Dacă ar fi privit cu mai multă atenţie la intervenţiile Sale din trecut, ar fi putut găsi motive şi argumente puternice pe care să-şi sprijine aşteptarea şi credinţa.

  Într-o zi, sub înfăţişarea unor vizitatori de ocazie, Dumnezeu a venit în casa lor. Întrebarea pe care El le-a pus-o trece de rafinamentul stilului de vorbire: „Este oare ceva prea greu pentru Domnul?” Răspunsul se impune de la sine: Nimic nu depăşeşte atotputernicia Sa.

  Pentru a se putea manifesta, puterea lui Dumnezeu are nevoie de condiţii optime, iar acestea sunt furnizate chiar de limitele şi neputinţa umană. Calea obişnuită pe care o foloseşte Dumnezeu cu noi şi pentru noi este naturală, dar la fel de obişnuită este pentru El şi cea supranaturală. Bine au formulat teologii acest lucru atunci când au spus că limitele sau neputinţa omului sunt ocaziile de aur ale lui Dumnezeu.

  Succesul la un pas de tine:

  La ce te aştepţi atunci când constaţi că nu se mai poate face nimic? Adu-ţi aminte că supranaturalul trece dincolo de punctul în care se opresc puterile omeneşti. Mergi alături de Dumnezeu!

  Sara - provocarea imposibilului - 2019. La ce te aştepţi atunci când constaţi că nu se mai poate face nimic? Adu-ţi aminte că supranaturalul trece dincolo de punctul în care se opresc puterile omeneşti. Mergi alături de Dumnezeu!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...