Articolul precedentTeam player
  Articolul următorDatoria ispravnicului

  Isaac – binecuvântare și profit

  Isaac a făcut semănături în tara aceea si a strâns rod însutit în anul acela, căci Domnul l-a binecuvântat. Geneza 26:12

  În parabola semănătorului, însutirea este randamentul maxim al pământului bun. În cazul cerealelor cum este orzul sau grâul, un bob semănat în pământ prielnic se multiplică de treizeci, şaizeci sau de o sută de ori. Randamentul acesta foarte ridicat poate fi explicat pe baza procesului de înfrăţire. Semănăturile de toamnă sunt adesea greu încercate de gerurile şi viscolele iernii. În aceste condiţii, unele plante mor lăsând în urmă locuri goale. Primăvara, când condiţiile de creştere devin prielnice, locul firelor lipsă este ocupat de fire noi, care se dezvoltă din rădăcina celor din jur. Astfel, dintr-un singur bob se dezvoltă până la urmă mai multe spice.

  Înfrăţirea este necesară şi la oameni. Adesea se creează lipsuri şi goluri serioase pe care nu are cine să le acopere. Sunt o mulţime de nevoi neîmplinite la care nu se gândeşte nimeni. Atunci este momentul ca cei din jur să suplinească ceea ce lipseşte. Porunca lui Dumnezeu dată omului de a se înmulţi şi a umple pământul poate fi bine aplicată şi acestui detaliu.

  Oricum, buruienile se grăbesc foarte mult să ocupe pământul bun. Răul are un procent foarte ridicat de multiplicare. De ce nu ar lua-o grâul înaintea buruienilor, pentru a produce rod mult şi binecuvântat? Ca şi semănăturile lui Isaac, am avea recolte însutite. Profitul de 10.000% este posibil datorită binecuvântării lui Dumnezeu peste munca noastră împlinită corect şi cu maximă străduinţă.

  Succesul la un pas de tine:

  Cum poţi înfrăţi, pentru a spori profitul binelui cât mai mult? Observă locul gol în care se aşteaptă ca cineva să ia iniţiativa. Vei constata curând că ţi-ai găsit locul.

  Isaac - binecuvântare și profit - 2019. Cum poţi înfrăţi, pentru a spori profitul binelui cât mai mult? Observă locul gol în care se aşteaptă ca cineva să ia iniţiativa. Vei constata curând că ţi-ai găsit locul.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...