Iacov – la intrarea principală a cerului

  Şi a visat o scară rezemată de pământ, al cărei vârf ajungea până la cer. Îngerii lui Dumnezeu se suiau şi se coborau pe scara aceea. Geneza 28:12

  Aceasta era cea mai amară şi cea mai neagră noapte de care avusese parte Iacov în ultima vreme. Dorindu-şi foarte mult binecuvântarea tatălui său, el s-a dedat la un şiretlic pus la cale de mama sa. Rezultatul a fost departe de aşteptări. Familia s-a divizat şi mai mult, iar resentimentele fratelui său înşelat erau gata să explodeze în orice moment. În aceste condiţii, scăparea era să plece pentru o vreme de acasă. Aceasta era prima noapte de peregrin şi Iacov era cumplit de singur şi descurajat.

  Cum dormea rupt de oboseală cu capul pe o piatră, a fost surprins să descopere cât de aproape se afla chiar de intrarea principală a cerului. Iacov a visat o scară imensă, care pornea chiar din locul în care se afla el. Celălalt capăt se termina tocmai în cer. Era un vis prin care Dumnezeu îi transmitea un mesaj de speranţă.

  Exact când Iacov se considera cel mai departe de ocrotirea şi călăuzirea divină, poarta cerului se afla foarte aproape de el. Îngerii lui Dumnezeu coborau şi urcau într-o forfotă continuă. Ei îi aduceau lui Iacov vestea cea bună a îndurării şi urcau pentru a ridica de la el povara vinovăţiei şi a descurajării.

  Intrarea principală în cer se află totdeauna foarte aproape de locul descurajărilor şi pribegiei noastre. Cerul va continua să se reverse peste noi şi să ne înalţe până în slavă, asigurându-ne că nu am fost niciodată lăsaţi singuri şi ai nimănui.

  Succesul la un pas de tine:

  Cât de aproape crezi că este poarta cerului de inima ta? Când eşti într-un moment de descurajare, adu-ţi aminte că şi alţii au trecut pe acolo. Scara lui Iacov este încă operativă. Priveşte şi crede!

  Iacov - la intrarea principală a cerului - 2019. Cât de aproape crezi că este poarta cerului de inima ta? Când eşti într-un moment de descurajare, adu-ţi aminte că şi alţii au trecut pe acolo. Scara lui Iacov este încă operativă. Priveşte şi crede!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...