Articolul precedentAlegeri
  Articolul următorPrieteniile

  Caleb – puterea de a fi diferit

  Iar pentru că robul Meu Caleb a fost însufleţit de un alt duh şi a ui ni.it în totul calea Mea, îl voi face să intre în ţara în care s-a dus, şi urmaşii lui o vor stăpâni. Numeri 14:24

  Poţi fi un om excepţional fără să fii remarcat şi fără să fii aşezat în frunte. Dumnezeu are uneori oameni gata pregătiţi să intre pe teren, dar pe care nu-i introduce niciodată în joc. Când aceştia rămân operaţionali în tot cursul vieţii lor, chiar că ar merita să ne scoatem pălăria înaintea lor. Caleb este un nume care trebuie ţinut minte în acest urns. El se înscrie în categoria definită mai sus.
  Ceea ce este specific acestei clase de oameni de excepţie este capacitatea lor de a fi autentici şi neinfluenţaţi de ideile şi atitudinile comune ale celor din jur. Poate că nu este o simplă întâmplare faptul că acest bărbat numit Caleb a fost selecţionat de Moise pentru a face parte din grupa de cercetaşi trimişi să evalueze situaţia din ţara Canaanului.

  În cursul călătoriei lor secrete, iscoadele puteau să aprecieze personal situaţia generală şi să o descrie în termeni proprii. Caleb nu a fost influenţat de părerea generală a camarazilor săi, ci s-a simţit liber să exprime un punct de vedere diferit. Acolo unde ei vedeau ameninţare şi pi i icole, credinţa lui Caleb îl făcea să vadă ocazii de intervenţie pentru Dumnezeu. El găsea în trecutul recent destule situaţii asemănătoare la i are să se raporteze. El a demonstrat că era deja calificat să ia ţara în a apânire, iar peste ani, această calificare avea să-şi găsească împlinirea.

  Succesul la un pas de tine

  :

  Cât rămâi de autentic nunei când majoritatea se plânge de neajunsuri? Cu puţină disciplină I n i sonală, poţi găsi un folos din nereuşite şi neîmpliniri.

  Caleb - puterea de a fi diferit - 2019. Cât rămâi de autentic nunei când majoritatea se plânge de neajunsuri? Cu puţină disciplină I n i sonală, poţi găsi un folos din nereuşite şi neîmpliniri.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...