Articolul precedentBinecuvântat pentru a fi o binecuvântare
  Articolul următorZi de zi

  Barac – siguranța locului doi

  Barac i-a zis:„Dacă vii tu cu mine, mă voi duce; dar dacă nu vii cu mine, nu mă voi duce,” Judecători 4:8

  Barac are ocazia de a purta o mare biruinţă cu ajutorul Domnului.

  El are toate instrucţiunile şi detaliile tactice necesare victoriei. Dar Barac nu are curajul să pornească. Nu se simte în stare să păşească în faţa poporului şi să preia comanda. Ceva în fiinţa sa îl împiedică să fie omul zilei, însă inima lui este suficient de trează pentru a nu se retrage de pe câmpul de luptă. Singura sa preferinţă este să mai meargă cineva cu el. Aşa ar fi în siguranţă. Singur nu s-ar descurca, dar alături de alt-cineva ar fi încurajat şi ar lupta cu toată inima.

  Nu toţi oamenii sunt făcuţi să stea în frunte. Unii se simt în siguranţă numai dacă au pe cineva înainte sau alături. Se găseşte întotdeauna un lucru de făcut şi pentru astfel de oameni.

  Prima vioară din concert ar fi extrem de singură şi vulnerabilă dacă nu ar fi vioara a doua, care s-o acopere şi s-o susţină. Niciodată vioara a doua nu va lua locul primei viori, ci doar o va face să-şi poată împlini foarte bine rolul. Este un moment emoţionant atunci când violonista de pe locul prim se întoarce şi face un gest de simpatie şi recunoştinţă spre violonistul de pe locul secund, pentru susţinerea plină de talent şi modestie.

  Barac este un astfel de om, care se simte în largul său pe locul secund. Misiunea sa de căpetenie este să fie alături, să susţină, să acopere, să ajute şi să participe din umbră, fără să apară în lumina reflectoarelor. Pe locul doi, el se simte împlinit şi de folos, şi acesta este locul său preferat. Aici este eficient şi fericit şi de aici îi poate face fericiţi şi pe alţii.

  Succesul la un pas de tine:

  Ştii ce înseamnă bucuria şi onoarea locului secund? Dacă nu ştii, descoperă acest lucru. Dacă ştii, repetă cu succes!

  Barac - siguranța locului doi - 2019. Ştii ce înseamnă bucuria şi onoarea locului secund? Dacă nu ştii, descoperă acest lucru. Dacă ştii, repetă cu succes!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...