Articolul precedentBinecuvântat pentru a fi o binecuvântare
  Articolul următorZi de zi

  Barac – siguranța locului doi

  Barac i-a zis:„Dacă vii tu cu mine, mă voi duce; dar dacă nu vii cu mine, nu mă voi duce,” Judecători 4:8

  Barac are ocazia de a purta o mare biruinţă cu ajutorul Domnului.

  El are toate instrucţiunile şi detaliile tactice necesare victoriei. Dar Barac nu are curajul să pornească. Nu se simte în stare să păşească în faţa poporului şi să preia comanda. Ceva în fiinţa sa îl împiedică să fie omul zilei, însă inima lui este suficient de trează pentru a nu se retrage de pe câmpul de luptă. Singura sa preferinţă este să mai meargă cineva cu el. Aşa ar fi în siguranţă. Singur nu s-ar descurca, dar alături de alt-cineva ar fi încurajat şi ar lupta cu toată inima.

  Nu toţi oamenii sunt făcuţi să stea în frunte. Unii se simt în siguranţă numai dacă au pe cineva înainte sau alături. Se găseşte întotdeauna un lucru de făcut şi pentru astfel de oameni.

  Prima vioară din concert ar fi extrem de singură şi vulnerabilă dacă nu ar fi vioara a doua, care s-o acopere şi s-o susţină. Niciodată vioara a doua nu va lua locul primei viori, ci doar o va face să-şi poată împlini foarte bine rolul. Este un moment emoţionant atunci când violonista de pe locul prim se întoarce şi face un gest de simpatie şi recunoştinţă spre violonistul de pe locul secund, pentru susţinerea plină de talent şi modestie.

  Barac este un astfel de om, care se simte în largul său pe locul secund. Misiunea sa de căpetenie este să fie alături, să susţină, să acopere, să ajute şi să participe din umbră, fără să apară în lumina reflectoarelor. Pe locul doi, el se simte împlinit şi de folos, şi acesta este locul său preferat. Aici este eficient şi fericit şi de aici îi poate face fericiţi şi pe alţii.

  Succesul la un pas de tine:

  Ştii ce înseamnă bucuria şi onoarea locului secund? Dacă nu ştii, descoperă acest lucru. Dacă ştii, repetă cu succes!

  Barac - siguranța locului doi - 2019. Ştii ce înseamnă bucuria şi onoarea locului secund? Dacă nu ştii, descoperă acest lucru. Dacă ştii, repetă cu succes!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...