Articolul precedentTeamă și iubire
  Articolul următorSurpriza

  Iair – asociație de familie

  El avea treizeci de fii, care călăreau pe treizeci de mânji de măgari, şi stăpâneau treizeci de cetăţi, numite şi azi cetăţile lui Iair, şi aşezate în ţara Galaadului. Judecători 10:4

  Treizeci de fii, treizeci de cetăţi fericite şi douăzeci şi doi de ani de bunăstare. Aceasta este istoria fericită cât Iair a fost judecător în Israel. împreună cu fiii săi, el a avut controlul asupra naţiei din interior şi a păstrat ţara neatârnată de vrăjmaşi.

  Asociaţia de familie este un lucru minunat, atunci când funcţionează. Din nefericire, lucrul acesta nu este întotdeauna posibil.

  Familia lui Iacov nu ar fi putut avea o astfel de performanţă. Tensiunile interpersonale au creat dificultăţi uriaşe în menţinerea stabilităţii interne. Dar despre Iair, se spune aşa de frumos că fiii săi cutreierau ţara călare pe măgăruşi, iar lucrurile erau în bună rânduială şi toată lumea era mulţumită.

  Unul dintre cei mai importanţi factori de reuşită a asociaţiei de familie este părintele ei. Personalitatea lui poate fi puternică, echilibrată şi armonioasă, iar acest lucru se revarsă fără efort şi artificii forţate asupra celor apropiaţi, creând o ambianţă generatoare de relaţii sănătoase şi binefăcătoare. Dacă personalitatea conducătorului este controversată şi generatoare de conflicte, toate acestea se vor răsfrânge asupra celor din jur, în ciuda eforturilor lui de a păstra unitatea şi cooperarea. Mai devreme sau mai târziu, furtuna va izbucni şi sistemul va fi în suferinţă şi se va prăbuşi.

  Frumos a spus un tată de familie că secretul reuşitei din casa lui este grija pentru calitatea vieţii personale.

  Succesul la un pas de tine:

  Cum poţi clădi o structură de relaţii rodnice cu cei din jur? Ai grijă în primul rând de tine şi apoi de superiori şi subordonaţi!

  Iair - asociație de familie - 2019. Cum poţi clădi o structură de relaţii rodnice cu cei din jur? Ai grijă în primul rând de tine şi apoi de superiori şi subordonaţi!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...