Articolul precedentNumele Lui
  Articolul următorTe cunosc de undeva?

  Samson – nazireul predestinat

  Femeia a născut un fiu şi i-a pus numele Samson. Copilul a crescut şi Domnul l-a binecuvântat. Judecători 13:24

  Naşterea copiilor este un fapt natural, dar şi învăluit în mister.

  Acest lucru marchează semnificativ viaţa fiecărei familii. Atunci când lipsa copiilor se prelungeşte, se instalează un sentiment de inutilitate şi neîmplinire. Vorbind în termenii gândirii locale, diverşii scriitori inspiraţi s-au referit simplu la faptul că „femeia nu putea să nască” sau „nu putea să aibă copii”. Această lipsă este considerată o formă de neputinţă şi suferinţă.

  Adesea Dumnezeu a intervenit în viaţa familiilor din Scriptură şi de fiecare dată efectul a fost apreciat ca o minune de primă importanţă. De fiecare dată, copiii făgăduinţei lui Dumnezeu au avut un loc în planul Său. Dumnezeu avea deja un program pentru ei.

  În Israel era din nou nevoie de un bărbat viteaz şi puternic, prin care Dumnezeu să îl elibereze pe poporul său aflat în robie. Familia lui Manoah din seminţia lui Dan a fost aleasă pentru această misiune.

  Îngerul Domnului i s-a arătat mai întâi viitoarei mame, pentru a o anunţa că va naşte un fiu şi pentru a-i descoperi planul pe care îl avea cu acel copil. De aceea, stilul de viaţă al copilului şi al părinţilor lui trebuia să fie deosebit. Acest lucru este numit în Scriptură „nazireat’. Dementele distinctive erau: abţinerea de la alcool, păstrarea părului capului netuns şi evitarea alimentelor necurate şi chiar păzirea de atingerea lucrurilor declarate de Dumnezeu ca impure. Samson s-a născut conform făgăduinţei lui Dumnezeu şi Duhul Domnului a venit peste el, declanşând seria de fapte supranaturale ale eliberării.

  Succesul la un pas de tine:

  Crezi că stilul de viaţă mai are încă importanţă în realizarea performanţelor personale? Ia în consideraţie influenţa factorilor de sănătate asupra stării generale de bine şi asupra capacităţii de a face faţă solicitărilor. Cu siguranţă, ai schimbări de făcut.

  Samson - nazireul predestinat - 2019. Crezi că stilul de viaţă mai are încă importanţă în realizarea performanţelor personale? Ia în consideraţie influenţa factorilor de sănătate asupra stării generale de bine şi asupra capacităţii de a face faţă solicitărilor. Cu siguranţă, ai schimbări de făcut.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...