Articolul precedentDemonstrează-mi chiar acum!
  Articolul următorO inimă nouă

  Samson – final ca prin foc

  Atunci Samson a strigat către Domnul şi a zis:„Doamne, Dumnezeule! Adu-Ţi aminte de mine. Te rog, Dumnezeule, dă-mi putere numai de data aceasta, şi cu o singură lovitură să-mi răzbun pe filisteni pentru cei doi ochi ai mei!” Judecători 16:28

  Există în viaţă situaţii de cumpănă. Un singur punct în plus sau în minus înseamnă o schimbare radicală. A fi admis sau respins depinde de un singur procent. Aceasta a fost şi situaţia lui Samson. El adăugase abuzuri după abuzuri până când Dumnezeu Şi-a retras binecuvântarea puterii pe care i-o dăduse pentru a-l izbăvi pe Israel. Au urmat ani grei de durere, umilire şi mizerie. Din fericire, anii cei grei ai lui Samson au fost marcaţi de întoarcere şi căinţă.

  Ocazia răzbunării s-a ivit când aproape trei mii de filisteni s-au adunat pentru a sărbători biruinţa dumnezeului lor, Dagon. Puncta lor central de atracţie era captivul cu ochii scoşi, care era cea mai grăitoare probă a superiorităţii religiei lor. În realitate, lucrurile nu stăteau tocmai aşa. Faptul că Samson era lepădat pentru o vreme de Dumnezeu nu spunea nimic despre puterea lui Dagon. Concluzia filistenilor era greşită şi această eroare avea să-i coste foarte scump.

  Obosit de dansul forţat şi înjositor, impus de mulţimea isteriza-tă, Samson i-a ceRut celui care-l supraveghea să-l ducă lângă stâlpii de susţinere a sălii de festivităţi. Sosise ceasul de pe urmă al lui Samson, dar şi al filistenilor lăudăroşi şi frivoli. Dumnezeu a ascultat rugăciunea bărbatului pocăit, încredinţându-i pentru ultima dată puterea şi asigurându-i un sfârşit ca prin foc.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu risca pe ultima carte, nu ştii niciodată ce se întâmplă până la urmă. Fă-ţi socotelile la timp şi vei fi scutit de penalizări. Iertarea greşelilor este o soluţie bună, dar ascultarea este una si mai bună!

  Samson - final ca prin foc - 2019. Nu risca pe ultima carte, nu ştii niciodată ce se întâmplă până la urmă. Fă-ţi socotelile la timp şi vei fi scutit de penalizări. Iertarea greşelilor este o soluţie bună, dar ascultarea este una si mai bună!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...