Mical – un dram de prevedere

  Ea l-a coborât pe fereastră şi David a plecat şi a fugit. Aşa a scăpat. 1 Samuel 19:12

  Mical avea motive serioase să fie îngrijorată de soarta soţului ei. Ea cunoştea prea bine perfidia şi ura tatălui ei, aşa că a luat toate măsurile de prevedere pentru a-i salva viaţa lui David.

  Probabil că asemenea fratelui ei Ionatan, Mical a descoperit la David o mulţime de motive de încântare şi apreciere, iar când acestea s-au combinat cu iubirea ei de tânără femeie, ataşamentul său faţă de David a devenit evident. Ea îl iubea cu adevărat pe acest bărbat puternic şi nobil, iar dorinţa tatălui ei de a-l elimina cu orice preţ nu putea avea întâietate faţă de preferinţele legitime ale sufletului ei. Astfel, Mical a acţionat în consecinţă.

  Este posibil ca Mical să nu-i fi furnizat soţului ei toate detaliile şi dedesubturile complotului pus la cale de Saul, dar acţiunea de salvare imaginată de ea a fost luată în serios de David. Planul a reuşit şi viaţa lui a fost cruţată.

  Pentru a obţine cele mai bune rezultate, nu este suficient să deţii mare informaţiile necesare. Dacă aceste date nu conduc la acţiunea care ne impune, ele pot deveni curând nefolositoare. Iar pe deasupra, prevederea este o măsură care se impune adesea pentru a preîntâmpina eşecul. Măsurile de siguranţă dovedesc un grad avansat de chibzuială şi dorinţă de protejare a valorilor în care investim timp, energie, resurse şi speranţă. Este posibil ca protecţia bunurilor să fie uneori destul de costisitoare, dar dacă sistemul funcţionează, vom constata curând că a meritat efortul. Mical putea să se felicite, deoarece promptitudinea acţiunii ei a salvat ce avea mai scump în viaţă.

  Succesul la un pas de tine:

  Ce măsuri de precauţie se impun pentru a-ţi proteja ce ai mai scump? Luptă să realizezi ceva, dar nu uita să şi aperi ce ai realizat!

  Mical - un dram de prevedere - 2019. Ce măsuri de precauţie se impun pentru a-ţi proteja ce ai mai scump? Luptă să realizezi ceva, dar nu uita să şi aperi ce ai realizat!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...