Articolul precedentNe támaszkodjunk saját képzelőerőnkre!
  Articolul următorUn loc cald

  Saul – moment de sinceritate

  Şi a zis Iui David:„Tu eşti mai bun decât mine, căci tu mi-ai făcut bine, iar eu ţi-am făcut rău.” 1 Samuel 24:17

  Era greu de crezut ca Saul să mai poată avea vreo sensibilitate spirituală după atâtea încercări de a-l îndepărta pe David. Ne-am fi aşteptat ca inima lui să fie complet împietrită în ura sa fără temei. Dar episodul din gura peşterii En-Ghedi a demonstrat că Saul se ma afla încă în timpul de har. Înmuierea inimii sale, chiar şi numai pentru câteva momente, demonstrează faptul că Duhul Sfânt încă mai putea lucra în viaţa lui ca individ, candidat la mântuire. Chiar dacă îşi ratase rolul ca împărat al lui Israel, viaţa lui personală încă îl mai interesa pe Dumnezeu.

  Fiind atins în inimă de cuvintele şi faptele lui David, Saul şi-a recunoscut păcatul de a lupta fără temei împotriva lui. Era un timp de o valoare inestimabilă pentru sufletul lui Saul. El putea construi pe acest semnificativ moment de sinceritate şi să-şi refacă viaţa spirituală ruinată de excese şi abuzuri. Putea să se lupte împotriva duhurilor rele care-i bântuiau sufletul şi să alunge stăpânirea lor din viaţa sa.

  Zile ca acestea din viaţa lui Saul sunt momente de aur pentru multe suflete aflate în întunericul înstrăinării şi al urii cronice. Această experienţă poate fi un veritabil kilometru zero, un nou început, o nouă şansă spre adevăr şi lumină. Ocazia poate fi fructificată sau poate fi irosită. Momentele de sinceritate sunt adevărate ore astrale ale mântuirii personale. Interesul lui Dumnezeu în refacerea şi recâştigarea sufletului este evident în asemenea clipe de har personal.

  Succesul la un pas de tine:

  Ce vei face în următorul moment de sinceritate? Profită de ocazie pentru a porni pe un nou drum!

  Saul - moment de sinceritate - 2019. Ce vei face în următorul moment de sinceritate? Profită de ocazie pentru a porni pe un nou drum!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...