Vrăjitoarea din En-Dor – servicii fatale

  Atunci Saul a zis slujitorilor lui:„Căutaţi-mi o femeie care să cheme morţii, ca să mă duc s-o întreb.” Slujitorii lui i-au zis: „Iată ca în En-Dor este o femeie care cheamă morţii.” 1 Samuel 28:7

  Există perioade în care fenomenele paranormale cunosc o dezvoltare fără precedent. Disperarea şi confuzia socială sunt medii foarte prielnice în care spiritismul, cu toate formele şi ramurile lui, prinde rădăcină.

  În ţara lui Israel vrăjitoria fusese interzisă ca fiind dăunătoare pentru închinătorii adevăratului Dumnezeu. Acest lucru nu înseamnă însă că această practică fusese şi eradicată. Atunci când Saul a dorit să consulte o femeie care chema morţii, slujitorii săi aveau deja răspunsul. În En-Dor, o necromantă îşi făcea veacul fără ca cineva să o deranjeze.

  Saul se afla la capătul timpului său de har. El adăugase rele peste rele până când s-a înstrăinat de Dumnezeu cu totul. Atunci când a constatat că nu mai primeşte niciun fel de semn din partea lui Dumnezeu, a devenit extrem de neliniştit şi înclinaţia sa pentru fapte riscante l-a împins la acţiunea disperată de a apela la necromanţie.

  Ceea ce a auzit Saul de la arătarea ce părea să fie Samuel nu era decât o manevră ocultă de rutină. Spiritele rele pot reproduce fără nicio greutate aparenţa fizică şi chiar gesturile şi glasul celor răposaţi. Faptul că mesajul presupusului Samuel s-a împlinit întocmai nu este greu de explicat, din moment ce Saul a ales de bunăvoie să primească mesaje din lumea spiritelor. Acum ele aveau controlul şi puteau chiar să prezică ce aveau de gând să facă. Pasul lui Saul în consultarea vrăjitoarei din En-Dor s-a dovedit a fi fatal.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu căuta întunericul cu lumânarea! La o mică adiere, flacăra se poate stinge şi nu mai ştii pe unde să ieşi. Dimpotrivă, umblă în lumină şi nu vei da peste întuneric!

  Vrăjitoarea din En-Dor - servicii fatale - 2019. Nu căuta întunericul cu lumânarea! La o mică adiere, flacăra se poate stinge şi nu mai ştii pe unde să ieşi. Dimpotrivă, umblă în lumină şi nu vei da peste întuneric!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...