Vrăjitoarea din En-Dor – servicii fatale

  Atunci Saul a zis slujitorilor lui:„Căutaţi-mi o femeie care să cheme morţii, ca să mă duc s-o întreb.” Slujitorii lui i-au zis: „Iată ca în En-Dor este o femeie care cheamă morţii.” 1 Samuel 28:7

  Există perioade în care fenomenele paranormale cunosc o dezvoltare fără precedent. Disperarea şi confuzia socială sunt medii foarte prielnice în care spiritismul, cu toate formele şi ramurile lui, prinde rădăcină.

  În ţara lui Israel vrăjitoria fusese interzisă ca fiind dăunătoare pentru închinătorii adevăratului Dumnezeu. Acest lucru nu înseamnă însă că această practică fusese şi eradicată. Atunci când Saul a dorit să consulte o femeie care chema morţii, slujitorii săi aveau deja răspunsul. În En-Dor, o necromantă îşi făcea veacul fără ca cineva să o deranjeze.

  Saul se afla la capătul timpului său de har. El adăugase rele peste rele până când s-a înstrăinat de Dumnezeu cu totul. Atunci când a constatat că nu mai primeşte niciun fel de semn din partea lui Dumnezeu, a devenit extrem de neliniştit şi înclinaţia sa pentru fapte riscante l-a împins la acţiunea disperată de a apela la necromanţie.

  Ceea ce a auzit Saul de la arătarea ce părea să fie Samuel nu era decât o manevră ocultă de rutină. Spiritele rele pot reproduce fără nicio greutate aparenţa fizică şi chiar gesturile şi glasul celor răposaţi. Faptul că mesajul presupusului Samuel s-a împlinit întocmai nu este greu de explicat, din moment ce Saul a ales de bunăvoie să primească mesaje din lumea spiritelor. Acum ele aveau controlul şi puteau chiar să prezică ce aveau de gând să facă. Pasul lui Saul în consultarea vrăjitoarei din En-Dor s-a dovedit a fi fatal.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu căuta întunericul cu lumânarea! La o mică adiere, flacăra se poate stinge şi nu mai ştii pe unde să ieşi. Dimpotrivă, umblă în lumină şi nu vei da peste întuneric!

  Vrăjitoarea din En-Dor - servicii fatale - 2019. Nu căuta întunericul cu lumânarea! La o mică adiere, flacăra se poate stinge şi nu mai ştii pe unde să ieşi. Dimpotrivă, umblă în lumină şi nu vei da peste întuneric!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...