Articolul precedentA sziklára építs!
  Articolul următorFără poveri

  David – motive mai largi

  David a cunoscut că Domnul îl întărea ca împărat al lui Israel şi că-i ridica împărăţia din pricina poporului Său Israel. 2 Samuel 5:12

  Este foarte frumos ce se spunea despre David, că era conştient de faptul că Dumnezeu îl întărea ca împărat al lui Israel. Acest om al lui Dumnezeu era convins că planul divin avea în vedere bunăstarea poporului ales, iar el era instrumentul prin care Dumnezeu îşi împlinea făgăduinţele. El nu considera că aceasta era o favoare care avea în vedere doar propria sa persoană, ci un întreg popor. David considera că binecuvântările sale personale erau rodul unei conjuncturi binecuvântate, mai largi.

  Conştienta implicării sale într-un plan mai vast îi dădea lui David lin sentiment de măreţie şi amploare. El avea o mai bună înţelegere cu privire la mărirea şi slava lui Dumnezeu. Lucrarea în care era cuprins întrecea graniţele limitate ale unei simple experienţe umane. El se percepea pe sine ca un element activ într-un sistem uriaş al lucrării divine. El era conştient de interdependenţa multor elemente care intrau în componenţa sistemului şi dorea să fie un factor de armonie şi creştere împreună.

  Conştienţa poziţiei sale în planul divin sporea calitatea relaţiei cu Dumnezeu şi a închinării. Pe această cale, el reuşea să-L cunoască şi să-L înţeleagă mai bine pe Dumnezeu. Uimirea sa şi laudele sale cunoşteau o notă nouă şi mai înaltă. Psalmii săi deveneau mai luminoşi şi mai încărcaţi de bucurie. Mărturia sa despre Dumnezeu era mai cuprinzătoare şi mai convingătoare. El vedea cum Dumnezeu îşi împlineşte făgăduinţele sub ochii săi şi prin intermediul faptelor sale.

  Succesul la un pas de tine:

  Atunci când te poţi înţelege ca parte integrantă dintr-un plan mai complex, prin care Dumnezeu îşi împlineşte planurile, viaţa ta spirituală şi profesională cunoaşte un nou val de progres.

  David - motive mai largi - 2019. Atunci când te poţi înţelege ca parte integrantă dintr-un plan mai complex, prin care Dumnezeu îşi împlineşte planurile, viaţa ta spirituală şi profesională cunoaşte un nou val de progres.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...