Articolul precedentA világ világossága
  Articolul următorDrumul spre casă

  Izabela – instigare la fărădelege

  N-a fost nimeni care să se fi vândut pentru ca să facă ce este rău înaintea Domnului, ca Ahab, pe care nevastă-sa Izabela îl aţâţă la aceasta. 1 Împărați 21:25

  Procesul de înnoire poate atinge uneori dimensiuni periculoase.

  Atunci când distruge valorile de neschimbat ale trecutului, înnoirea este un act de trădare de neiertat. Moştenirea spirituală autentică n-ar trebui să fie supusă niciodată demolării şi reconstrucţiei. Refacerea şi creşterea adevărată se construiesc numai pe temeliile străbune. Ceea ce se construieşte alături este ilegal şi dezastruos.

  Ahab a fost un reformator orientat greşit. Schimbările şi restructurările făcute de el au marcat de fapt un regres dureros. Ahab a făcut inovaţii în structurile religioase ale poporului său, adoptând masiv idolatria. Schimbările de dragul schimbării promovate de Ahab au devenit ocazii de aur pentru Izabela, care a introdus oficial cultul păgân al lui Baal şi Astarteea. Sute de profeţi şi preoţi păgâni au fost acreditaţi şi susţinuţi din bugetul regal.

  În timp ce Ahab este preocupat de înnoirea spirituală a poporului său, Izabela se transformă într-un mentor diabolic al acestor reforme. Nu este de mirare că, în scrierile cronicarului acelor vremi, faptele lui Ahab au fost descrise ca acte de vânzare josnică. Ceea ce Ahab considera un factor de progres şi prosperitate naţională s-a dovedit a fi calamitate de mari proporţii. Sursa acestui dezastru era chiar regina de provenienţă străină. Izabela şi-a pus la lucru toată influenţa de care era în stare pentru a-i inspira lui Ahab cele mai josnice proiecte.

  Succesul la un pas de tine:

  Identifică-ţi cu grijă izvoarele de inspiraţie, atunci când promovezi schimbarea. Fii conştient de riscurile schimbării de dragul schimbării!

  Izabela - instigare la fărădelege - 2019. Identifică-ţi cu grijă izvoarele de inspiraţie, atunci când promovezi schimbarea. Fii conştient de riscurile schimbării de dragul schimbării!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...