Articolul precedentA föld sója
  Articolul următorDestinul

  Elisei – vindecarea apelor

  Apoi s-a dus la izvorul apelor şi a aruncat sare în el, şi a zis: „Aşa vorbeşte Domnul: «Vindec apele acestea; nu va mai veni din ele nici moarte, nici sterpătură.»” 2 Împărați 2:21

  Izvoarele de unde se alimentează cu apă o localitate pot constitui o sursă de vindecare şi sănătate sau pot pricinui îmbolnăviri şi suferinţe grave. De aceea este foarte important ca edilii unei localităţi să găsească cele mai bune surse de alimentare cu apă. Prosperitatea şi progresul vor fi strâns legate de acest aspect. De aceea se justifică cheltuielile de a aduce apa, chiar şi de la distanţă, pentru a da cetăţii apa curată şi bună de băut de care aceasta are nevoie.

  Ierihonul era o cetate strategică, dar suferea de lipsa unei surse de apă potabilă. Apa suprasărată a mării din vecinătate se infiltra în pânza freatică, făcând izvoarele Ierihonului improprii pentru viaţa şi sănătatea cetăţii.

  Este foarte interesantă intervenţia lui Elisei pentru vindecarea apelor. El a cerut să i se aducă un blid nou plin cu sare. Folosind această sare, el I-a cerut lui Dumnezeu vindecarea izvorului cu pricina. Sarea care-l făcea să nu poată fi folosit a fost anihilată de sarea presărată de profet în apele sterpe şi amare. Izvorul Ierihonului s-a vindecat pe dată şi această vindecare a durat tot timpul după aceea.

  Nu poate fi oferită nicio explicaţie ştiinţifică plauzibilă pentru acest demers miraculos al lui Elisei. Aceasta a fost o minune, iar minunile nu pot fi explicate şi nici nu au nevoie de aşa ceva. Acesta rămâne un fapt al puterii divine de a vindeca şi restatornici lucrurile.

  Succesul la un pas de tine:

  Unele resurse aducătoare de amărăciune şi moarte se prescriu şi ar trebui vindecate. Viaţa după aceea ar fi cu totul alta. Merită să încerci!

  Elisei - vindecarea apelor - 2019. Unele resurse aducătoare de amărăciune şi moarte se prescriu şi ar trebui vindecate. Viaţa după aceea ar fi cu totul alta. Merită să încerci!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...