Articolul precedentMennyei hírnökök várnak ránk
  Articolul următorSânge de OM

  Țefania – rămășiță de calitate

  Voi lăsa în mijlocul tău un popor smerit şi mic, care se va încrede în Numele Domnului. Ţefania 3:12

  Există o regulă generală care operează deocamdată, şi anume că raportul dintre calitate şi cantitate este invers proporţional, cu alte cuvinte cu cât cantitatea este mai mare, cu atât calitatea este mai mică, şi invers. Acest principiu operează deocamdată până la aşezarea din nou a lucrurilor. Când vor fi aşezate la final cele veşnice, atunci va fi doar o singură clasă de o calitate excepţională.

  Am discutat ieri despre supravieţuirea prin credinţă. Numărul celor care trăiesc prin credinţă este descris ca fiind insignifiant în comparaţie cu cei ce se vor pierde.

  Rămăşiţa a devenit o marcă de calitate atunci când este vorba despre cei ce se încred în Numele Domnului. Această încredere este aproape un sinonim al neprihănirii prin credinţă. Este forma activă a acestei experienţe. Sensul cel mai frumos al încrederii este acela de „a se rezema, a se sprijini, a se baza, a pune preţ” pe ceva, respectiv pe Numele Domnului.

  Selectarea membrilor rămăşiţei nu este o lucrare arbitrară pe care o face Dumnezeu, ci un act de acceptare a condiţiilor şi o exprimare a credinţei celor aleşi. Expresia „mulţi chemaţi şi puţini aleşi” înseamnă că oricine poate face parte din rămăşiţă, dar este necesar să II aleagă mai întâi pe Dumnezeu, pentru a fi un ales al Său.

  Poporul mic şi smerit despre care vorbeşte prorocul Ţefania aici este selectat dintr-un număr mare de candidaţi, pe criteriul smereniei. Nu există un algoritm al alegerii, în afară de acela al autoselectării.

  Succesul la un pas de tine:

  Observă că este mai de dorit puţin şi de calitate, decât mult şi lipsit de calitate. Acest principiu este valabil şi pentru lucrurile obişnuite ale vieţii. Încearcă şi vei vedea!

  Țefania - rămășiță de calitate - 2019. Observă că este mai de dorit puţin şi de calitate, decât mult şi lipsit de calitate. Acest principiu este valabil şi pentru lucrurile obişnuite ale vieţii. Încearcă şi vei vedea!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...