Articolul precedentIma a Szentlélek kitöltetéséért
  Articolul următorProvocarea

  Maleahi – comunicare mântuitoare

  Atunci şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat; şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui. Maleahi 3:16

  Ce subiect pot discuta oamenii atât de interesant pentru Dumnezeu, încât conţinutul convorbirii lor să fie scris într-o carte spre pomenire veşnică? Putem intui subiectul conversaţiei lor, dacă reţinem detaliul că aceştia se tem de Domnul. Această caracteristică personală a interlocutorilor îi face să abordeze subiecte favorite legate de credinţa lor.

  Fără îndoială că printre motivele adunării laolaltă a celor ce se tem de Domnul sunt lauda şi închinarea. Prin aceste exerciţii spirituale, credincioşii lui Dumnezeu de pe pământ se unesc cu serafimii din jurul tronului de domnie, pentru a-I aduce slavă Celui ce a făcut cerul, pământul şi izvoarele apelor. Prin aceasta, ei se pregătesc să fie în mod personal într-o zi în mărirea din faţa tronului lui Dumnezeu.

  Un alt lucru pe care-l fac cei ce se adună după modelul descris mai sus este pentru a mijloci în rugăciune şi a cere de la Dumnezeu lucruri pe care El va fi bucuros să le asculte şi să le împlinească. Amintirea acestor rugăciuni rămâne spre nemurire.

  Atunci când se adună regulat, credincioşii obişnuiesc să se încurajeze unii pe alţii şi să-şi împărtăşească luptele şi frământările sufleteşti. Ei folosesc ocazia pentru a se ajuta unii pe alţii în lupta credinţei şi în trăirea după aşteptările lui Dumnezeu. Un astfel de lucru este apreciat de Dumnezeu şi consemnat ca atare în cărţile de amintire.

  Succesul la un pas de tine:

  Este necesară o revizuire a spiritului şi a conţinutului conversaţiilor noastre. Fiecare are de făcut modificări curajoase pentru a fi pe placul lui Dumnezeu. El este gata să ne vină în ajutor.

  Maleahi - comunicare mântuitoare - 2019. Este necesară o revizuire a spiritului şi a conţinutului conversaţiilor noastre. Fiecare are de făcut modificări curajoase pentru a fi pe placul lui Dumnezeu. El este gata să ne vină în ajutor.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...