Articolul precedentIsten szolgatársai
  Articolul următorGenerozitate

  Hristos – lumina perpetuă

  Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o. Ioan 1:5

  Lumina este bună. Lumina este de la Dumnezeu. Lumina este prima lucrare pe care a facut-o Dumnezeu. Lumina este ca Dumnezeu. Lumina este un semn al prezenţei şi lucrării lui Dumnezeu. Lumina este simbolul caracterului lui Dumnezeu.

  Întunericul este rău. Întunericul este de la cel rău. Diavolul se ascunde ca să nu i se vadă lucrările şi caracterul, şi de aceea are nevoie de întuneric. Faptele celui rău sunt roadele întunericului. Caracterul lui Satana este simbolizat prin întuneric. Întunericul de afară este metafora inexistenţei şi a distrugerii.

  Lumina şi întunericul se confruntă. Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o. În această luptă, există episoade pline de umbră şi întuneric, dar întunericul nu a biruit. Lumina străbate prin întuneric în timp ce întunericul nu poate străbate prin lumină. În momentul în care se avântă în lumină, întunericul nu are altă şansă decât să dispară.

  Când lumina se strecoară prin întuneric, măruntaiele întunericului se luminează şi se umplu de lumină. Acolo unde pătrunde lumina, viaţa se înfiripă, pentru că viaţa se află în lumină. Viaţa depinde de lumină. Viaţa se păstrează în lumină.

  Lumina luminează în întuneric, pentru ca noi să putem vedea calea. Lumina ne ajută să vedem pericolele şi să le putem evita. Unde este lumină este şi siguranţă, pentru că oamenii răi stau în întuneric. Mintea lor este în întuneric şi viaţa lor este învăluită în întuneric. Ei nu se arată la lumină ca să nu se ruşineze de ei înşişi, aşa că întunericul este locul lor de manifestare şi dezvoltare. Lasă-i să stea acolo! Tu rămâi în siguranţă, în lumină!

  Succesul la un pas de tine:

  Reuşitele din întuneric sunt eşecuri ţinute în secret. Caută să reuşeşti în lumină. Chiar şi eşecurile din lumină sunt mai bune decât reuşitele din întuneric. Rămâi în lumină!

  Hristos - lumina perpetuă - 2019. Reuşitele din întuneric sunt eşecuri ţinute în secret. Caută să reuşeşti în lumină. Chiar şi eşecurile din lumină sunt mai bune decât reuşitele din întuneric. Rămâi în lumină!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...