Articolul precedentIsten szolgatársai
  Articolul următorGenerozitate

  Hristos – lumina perpetuă

  Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o. Ioan 1:5

  Lumina este bună. Lumina este de la Dumnezeu. Lumina este prima lucrare pe care a facut-o Dumnezeu. Lumina este ca Dumnezeu. Lumina este un semn al prezenţei şi lucrării lui Dumnezeu. Lumina este simbolul caracterului lui Dumnezeu.

  Întunericul este rău. Întunericul este de la cel rău. Diavolul se ascunde ca să nu i se vadă lucrările şi caracterul, şi de aceea are nevoie de întuneric. Faptele celui rău sunt roadele întunericului. Caracterul lui Satana este simbolizat prin întuneric. Întunericul de afară este metafora inexistenţei şi a distrugerii.

  Lumina şi întunericul se confruntă. Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o. În această luptă, există episoade pline de umbră şi întuneric, dar întunericul nu a biruit. Lumina străbate prin întuneric în timp ce întunericul nu poate străbate prin lumină. În momentul în care se avântă în lumină, întunericul nu are altă şansă decât să dispară.

  Când lumina se strecoară prin întuneric, măruntaiele întunericului se luminează şi se umplu de lumină. Acolo unde pătrunde lumina, viaţa se înfiripă, pentru că viaţa se află în lumină. Viaţa depinde de lumină. Viaţa se păstrează în lumină.

  Lumina luminează în întuneric, pentru ca noi să putem vedea calea. Lumina ne ajută să vedem pericolele şi să le putem evita. Unde este lumină este şi siguranţă, pentru că oamenii răi stau în întuneric. Mintea lor este în întuneric şi viaţa lor este învăluită în întuneric. Ei nu se arată la lumină ca să nu se ruşineze de ei înşişi, aşa că întunericul este locul lor de manifestare şi dezvoltare. Lasă-i să stea acolo! Tu rămâi în siguranţă, în lumină!

  Succesul la un pas de tine:

  Reuşitele din întuneric sunt eşecuri ţinute în secret. Caută să reuşeşti în lumină. Chiar şi eşecurile din lumină sunt mai bune decât reuşitele din întuneric. Rămâi în lumină!

  Hristos - lumina perpetuă - 2019. Reuşitele din întuneric sunt eşecuri ţinute în secret. Caută să reuşeşti în lumină. Chiar şi eşecurile din lumină sunt mai bune decât reuşitele din întuneric. Rămâi în lumină!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!