Articolul precedentAz üdvösség közvetítői
  Articolul următorZiua Recunoștinței

  Hristos – luminând pe oricine

  Lumina aceasta era adevărata Lumină, care luminează pe orice om venind în lume. Ioan 1:9

  Lumina adevărată are o concurenţă puternică din partea întunericului care, neavând succes ca întuneric, încearcă să pară că este lumină. Lumina falsă este aparentă. Ea nu există în realitate. Ea este o iluzie luminoasă. Ea este o impresie mincinoasă. Efectul ei rău este mai mare decât acela al întunericului. În timp ce întunericul ascunde, tăinuieşte şi provoacă spaime, lumina falsă înşală şi duce în rătăcire. Cei care urmează calea luminată de întunericul deghizat sunt conduşi sigur spre întuneric. Multă vreme această realitate poate rămâne ascunsă, pentru că acesta este caracterul întunericului, dar până la urmă adevărul se va dovedi, iar lumina falsă se va vedea aşa cum este: întuneric disimulat în lumină.

  Adevărata lumină nu se luptă să pară mai bună de cum este. Ea nici nu se plânge dacă este neînţeleasă. Ea se luptă doar să lumineze pe oricine fără deosebire, fără să caute vreun folos din aceasta. Ea nu se laudă cu faptele sale şi nici nu ponegreşte faptele întunericului, ci doar le arată ca fiind rele.

  Lumina acordă şanse egale tuturor. Ea se bucură dacă unii aleg calea arătată de ea şi-i îndrumă voioasă atâta vreme cât aceştia sunt dispuşi să meargă în lumină. Lumina adevărată străbate adesea prin întuneric pentru a le oferi celor care au apucat pe calea întunericului şansa de a se întoarce în lumină. Când cineva prinde această ocazie şi îşi schimbă calea, lumina anunţă o sărbătoare şi dă un ospăţ. De bucurie pentru câte un suflet întors, lumina adevărată luminează mai frumos şi este mai abundentă şi mai generoasă.

  Succesul la un pas de tine:

  Ceva din caracterul luminii adevărate te poate face să izbuteşti pe căile întortocheate ale vieţii. Alege calea luminii şi vei fi luminat!

  Hristos - luminând pe oricine - 2019. Ceva din caracterul luminii adevărate te poate face să izbuteşti pe căile întortocheate ale vieţii. Alege calea luminii şi vei fi luminat!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...