Articolul precedentIsten erejével szolgálni
  Articolul următorEducație financiară

  Hristos – marele anonim

  El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut. Ioan 1:10

  Marile companii depind de publicitate. O companie care nu este cunoscută nu poate exista. Puterea unei firme se măsoară după capacitatea acesteia de a se face cunoscută în lume. O parte însemnată a veniturilor sunt cheltuite pe reclamă şi pe promovarea produselor. Fără aceste servicii, compania riscă să dispară.

  Dumnezeu nu depinde de publicitate. El a făcut toate lucrurile din lume, dar lumea refuză să-L cunoască şi să-L recunoască. Acest lucru nu Îl face pe Dumnezeu să dispară, ci, dimpotrivă, va conduce lumea la dispariţie. Dacă nu ajunge să Îl cunoască pe Dumnezeu, lumea făcută de El este sortită pieirii. Pentru a evita acest sfârşit dureros, Dumnezeu a ales să Se descopere. Nu El avea nevoie de reclamă pentru a supravieţui, ci beneficiarii Săi aveau nevoie să-L cunoască pentru a putea fi salvaţi şi a avea viaţă.

  În copilăria şi tinereţea Sa, Hristos a fost un anonim. Nici fraţii Săi, nici surorile Sale – fiii şi fiicele lui Iosif, dulgherul – nu erau dispuşi să accepte povestea incredibilă a Măriei, mama lui Isus. Ea a fost silită să-şi poarte singură marea taină a evlaviei. Fiul ei era Mântuitorul lumii şi nimeni nu dorea să recunoască, sau nu putea să înţeleagă, marea sa bucurie şi povară.

  Pentru cei interesaţi şi căutători zeloşi, Hristos nu a fost necunoscut sau greu de aflat. Dumnezeu i-a onorat întotdeauna pe cei care L-au căutat din toată inima. El S-a lăsat descoperit şi S-a făcut cunoscut lor. El le-a umplut viaţa cu bucurie şi speranţă.

  Succesul la un pas de tine:

  Cine caută găseşte. Alege mai întâi ce vrei să găseşti şi apoi caută şi vei găsi! Nu ai timp pentru toate lucrurile, aşa că umblă după cele fundamentale!

  Hristos - marele anonim - 2019. Cine caută găseşte. Alege mai întâi ce vrei să găseşti şi apoi caută şi vei găsi! Nu ai timp pentru toate lucrurile, aşa că umblă după cele fundamentale!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...