Articolul precedentA nyelvek ajándéka
  Articolul următorPromisiuni

  Magii – marea bucurie

  Când au văzut ei steaua, n-au mai putut de bucurie. Matei 2:10

  Pentru cercetătorii cerului răsăritean, apariţia unei stele încă neînregistrate în cataloagele de observaţie era un fapt ieşit din comun, mai ales că steaua prezenta caracteristici încă neîntâlnite. Magnitudinea şi direcţia mişcării aparente pe boltă erau detalii destul de importante pentru a-i determina pe aceşti pasionaţi observatori să se pună în mişcare.

  Magii au cercetat toate comentariile cu privire la fenomene asemănătoare, dar nu au găsit o explicaţie mai bună decât profeţia lui Balaam cu privire la Steaua care răsare din Iacov. Ei credeau în mod corect că această stea vesteşte naşterea unei mari personalităţi care va avea un impact major asupra umanităţii. Curiozitatea şi pasiunea lor pentru asemenea lucruri i-au pus în mişcare, aşa că iată-i călătorind la Ierusalim urmărind o stea.

  Ajunşi în cetatea de scaun a lui Israel, magii au considerat că era nevoie ca preoţii şi conducătorii religioşi să fie şi ei încunoştinţaţi despre fenomenul ceresc care-i adusese cale de peste o mie de kilometri. În mod subit, steaua a dispărut pentru a-i determina să se intereseze la autorităţile locale ce pregătiri au făcut pentru Izbăvitorul lumii. Au pus puţin în mişcare oficialităţile ocupate cu alte treburi, dar au aflat ceea ce căutau. Punctul terminus al călătoriei lor trebuia să fie Betleemul din Iuda. Deci se aflau foarte aproape de ţintă.

  Ieşind din reşedinţa lui Irod, magii au văzut din nou steaua care tocmai se îndrepta spre locul unde putea fi vizitat împăratul născut de curând. Bucuria lor a fost fără margini, pentru că osteneala călătoriei avea să fie răsplătită din plin.

  Succesul la un pas de tine:

  Pentru căutătorii consecvenţi răsare totdeauna o stea călăuzitoare. După drumuri lungi şi osteneli rodnice, speranţele se vor împlini.

  Magii - marea bucurie - 2019. Pentru căutătorii consecvenţi răsare totdeauna o stea călăuzitoare. După drumuri lungi şi osteneli rodnice, speranţele se vor împlini.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...