Articolul precedentA kiválóbb út
  Articolul următorDragoste necondiționată

  Ioan Botezătorul – distincție sobră

  loan purta o haină de păr de cămilă şi la mijloc era încins cu un brâu de curea. El se hrănea cu lăcuste şi miere sălbatică. Matei 3:4

  Stilul de viaţă al cuiva este expresia a ceea ce este omul însuşi. În afară de făţărnicia care încearcă, şi reuşeşte, să prezinte lucrurile altfel de cum sunt în realitate, omul este cum se îmbracă şi cum obişnuieşte să trăiască.

  loan Botezătorul avea o aparenţă austeră şi riguroasă. Haina sa de păr de cămilă îl recomanda ca un profet decent şi ordonat, gata să pună ordine în biserică şi în societate. El avea deja această ordine în propria viaţă, iar ţinuta sa o exprima cu prisosinţă. Copilăria şi anii de formare petrecuţi în sălbăticia pustiei şi în compania Scripturilor au avut ca rezultat acest profet sobru şi eficient. Hristos l-a recunoscut ca cel mai mare dintre profeţi. Modul său de a fi trebuia să reflecte acest statut şi să contribuie la împlinirea misiunii sale.

  Hrana lui loan Botezătorul a fost permanent un subiect de discuţie pentru comentatori şi teologi. Mierea sălbatică nu ridică nicio problemă de interpretare, dar cu lăcustele este mai complicat. Sunt sugerate o varietate de explicaţii. Oricare ar fi acestea, un lucru este sigur şi evident. loan se hrănea cu lucrurile sănătoase şi admisibile pe care le avea la îndemână. Dacă lăcustele sale erau lăcuste cu adevărat, atunci cu siguranţă că acestea erau dintre cele admise de codul levitic, drept proprii pentru hrană.

  loan era conştient că modul de hrănire este una dintre sursele de putere fizică şi sănătate generală. Pornind de la această bază, el trăia în modul în care putea cel mai bine să-şi săvârşească lucrarea.

  Succesul la un pas de tine:

  Cum stilul de viaţă are legătură directă cu vigoarea şi performanţele personale, merită ca acesta să fie revizuit şi adus la zi.

  Ioan Botezătorul - distincție sobră - 2019. Cum stilul de viaţă are legătură directă cu vigoarea şi performanţele personale, merită ca acesta să fie revizuit şi adus la zi.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...