Articolul precedentTöbb ajándék: több felelőség
  Articolul următorAcceptarea

  Ioan și andrei – ceasul al zecelea

  „Veniţi de vedeţi” le-a zis EL S-au dus şi au văzut unde locuia şi în ziua aceea au rămas la EL Era cam pe la ceasul al zecelea. Ioan 1:39

  Ioan şi Andrei erau din Betsaida şi, împreună cu fraţii lor Iacov şi Simon, care avea să fie supranumit Petru, erau ucenicii lui loan Botezătorul. Ascultând predica acestuia despre Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii, au simţit că descopereau ceea ce sufletul lor căuta de atâta vreme. Şi-au dat seama că acesta era cel mai important lucru pentru viaţa lor. Cineva care să le elibereze sufletul cu adevărat de povara păcatului. Ei urmaseră calea prescrisă de prorocul loan, dar aceasta era doar o fază pregătitoare pentru lumina deplină care avea să vină.

  loan şi Andrei au trăit în ziua aceea o mare revelaţie despre ceea ce este esenţial în viaţă. Pentru prima dată, ei şi-au dat seama cât erau de dependenţi de Dumnezeu în ceea ce priveşte viaţa zilnică şi mai ales viaţa veşnică şi mântuirea. Ei erau conştienţi că se află în faţa unei mari şanse, aşa că s-au hotărât amândoi să se ataşeze Mântuitorului. S-au apropiat de El şi L-au întrebat unde locuieşte.

  Mare a fost surpriza lui loan şi Andrei când au constatat cât de familiar şi prietenos S-a dovedit Isus atunci când i-a invitat să meargă cu El. Ei nu aveau să uite niciodată bucuria pe care au trăit-o alături de Hristos în prima lor zi de ucenicie.

  După mai bine de şaizeci de ani, loan păstra încă vie în minte frumuseţea întâlnirii sale cu Mântuitorul. El a memorat cu exactitate şi ora la care se petrecea acest eveniment. Era ceasul al zecelea. După socoteala curentă a timpului, ziua era pe sfârşite. Seara aceea a rămas de neuitat.

  Succesul la un pas de tine:

  Ceasul întâlnirii adevărate cu Hristos va rămâne pentru totdeauna întipărit în minte. Este important să-L doreşti şi să-L cauţi.

  Ioan și andrei - ceasul al zecelea - 2019. Ceasul întâlnirii adevărate cu Hristos va rămâne pentru totdeauna întipărit în minte. Este important să-L doreşti şi să-L cauţi.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...