Articolul precedentKérjetek ajándékokat
  Articolul următorInvențiile lui Dumnezeu

  Un slujitor împărătesc – vindecare și credință

  Tatăl a cunoscut că tocmai în ceasul acela îi zisese Isus: „Fiul tău trăieşte.” Şi a crezut el şi toată casa lui. Ioan 4:53

  Când micuţul dă semne de boală, toată familia se precipită. Dar când copilul se zbate între viaţă şi moarte, părinţii intră în disperare. Sunt greu de descris neputinţa şi durerea care-i cuprind. Ar face orice, ar da orice, ar merge oriunde. Se prind de cea mai mică umbră de speranţă. Încearcă tot ce se pricep pentru a-l face pe copil să trăiască. Unele gesturi disperate s-ar putea să-i facă mai rău, iar gânduri anapoda îi fac pe ai casei să apuce pe căi ciudate. Dar cu toţii simt că trebuie să facă ceva.

  Atunci este cea mai mare nevoie de luciditate şi judecată. Poate că nu se poate face prea mare lucru, dar ceea ce se poate face este esenţial. Uneori soluţia este simplă şi necostisitoare. Este nevoie doar de chibzuială şi atenţie.

  Centurionul din Capernaum a plecat să-L caute pe Isus. De cum L-a văzut, şi-a spus păsul pe nerăsuflate. El se aştepta ca Mântuitorul să intre în viteză şi să alerge spre locul cu pricina, dar a fost consternat să vadă că Isus nu Se grăbea deloc. Atunci el a încercat să urgenteze puţin lucrurile, spunând că situaţia este foarte gravă şi necesită urgenţă.

  Cu linişte şi siguranţă în glas, Hristos i-a spus sutaşului că nu trebuia să se mai frământe, pentru că problema sa era deja rezolvată. Aproape fără să-i vină să creadă, omul s-a întors acasă. Pe drum l-a întâmpinat un slujitor care a confirmat minunea. Din ceasul acela, casa centurionului a cunoscut vindecarea şi credinţa care vin de la Dumnezeu.

  Succesul la un pas de tine:

  În momentele de nelinişte şi grabă, cel mai bun lucru este drumul liniştit la Hristos. Vindecarea şi credinţa te aşteaptă deja la El.

  Un slujitor împărătesc - vindecare și credință - 2019. În momentele de nelinişte şi grabă, cel mai bun lucru este drumul liniştit la Hristos. Vindecarea şi credinţa te aşteaptă deja la El.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...