Articolul precedentAz ajándék értelme:Az igazság értelmezése
  Articolul următorBomba

  Demonizatul din Gadara – înstrăinare avansată

  Omul acesta îşi avea locuinţa în morminte, şi nimeni nu mai putea să-l ţină legat, nici chiar cu un lanţ. Marcu 5:3

  Posesiunea demonică este un lucru cât se poate de serios. Oricât ar părea de ciudat pentru mintea seculară, există rău, există păcat, există demoni şi există posesiune demonică. Diagnosticarea stării de posesiune nu este o treabă uşoară şi nu este la îndemâna noastră să clasificăm oamenii din această perspectivă. Adesea suferinţele minţii şi ale sufletului sunt dublate de posesiune şi simptomele se amestecă şi se confundă. Alteori există posesiune fără niciun semn clinic de boală psihică.

  Din fericire, există şi bine, există Dumnezeu, există îngeri buni şi există mântuire. Nu suntem lăsaţi fără speranţă la dispoziţia duhurilor rele. Există o mare luptă între bine şi rău, dar nimeni nu este damnat să fie luat rob de împărăţia întunericului. Oricine poate ajunge în această robie, dar nimeni nu este predestinat să devină posedat.

  În situaţii reale de posesiune demonică, nu este de folos a stabili cine este vinovat şi cât este de vinovat, Hristos nu a făcut niciodată aşa ceva. El nu a pricinuit niciodată o durere suplimentară unui suflet sensibil şi plăpând. Mântuitorul a intervenit eficient ori de câte ori a fost nevoie.

  Tehnicile actuale de exorcizare conţin uneori elemente dubioase şi obscure, care pot fi suspectate de aceeaşi origine ocultă ca şi posesiunea însăşi. În măsura în care se poate face ceva, numai Dumnezeu poate să intervină. Singura noastră cale de scăpare este la El.

  Succesul la un pas de tine:

  În caz de suferinţă suspectă de posesiune demonică, nu face greşeala de a pune diagnostice empirice şi nu te substitui nici medicului specialist şi nici lui Dumnezeu. Oferă-i fiecăruia ocazia să-şi împlinească partea!

  Demonizatul din Gadara - înstrăinare avansată - 2019. În caz de suferinţă suspectă de posesiune demonică, nu face greşeala de a pune diagnostice empirice şi nu te substitui nici medicului specialist şi nici lui Dumnezeu. Oferă-i fiecăruia ocazia să-şi împlinească partea!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Nici măcar jumătate

  Deși la prima vedere anturajul pe care îl alegem și locul în care alegem să trăim pot părea inofensive, ele pot deveni totuși periculoase. Poate că ne considerăm suficient de maturi ca să fim ispitiți de ceva dăunător. Însă realitatea este că, pe neobservate, ceea ce se întâmplă lângă noi ne influențează, mai ales dacă e vorba de ceva negativ. Nimic din ceea ce vedem sau auzim nu ne lasă indiferenți, chiar dacă nu acordăm prea multă atenție. A ne considera intangibili nu este o dovadă de înțelepciune și nici de tărie, ci mai degrabă trădează imaturitate și superficialitate. A ne teme de influențe rele nu e o slăbiciune, ci o dovadă de precauție și discernământ spiritual.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Rugăciunea şi mulţumirea

  Dacă treci prin dificultăţi, în mod deosebit din cauza insultelor, a urii, a invidiei, a resentimentelor sau asprimii în relaţiile cu ceilalţi, citeşte, reciteşte, memorează şi roagă-te. Copiază acest text pe ceva şi poartă-l la tine pentru a-l folosi când eşti ispitit. Mai presus de toate, roagă-te tot timpul, aşa cum te învaţă apostolul Pavel.

  O apă limpede

  Doamne, ajută-mă să port lumina Ta pentru semenii mei astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Ia-ți timp să meditezi la viața ta așa cum este ea reflectată în cei din jurul tău!

  A hamis tudomány veszélyei

  „Timótheus, őrizd meg, ami rád van bízva, elfordulván a szentségtelen, üres beszédektől és a hamis...