Articolul precedentA Biblia igazságai előállnak
  Articolul următorParadoxuri

  Frații lui Isus – eșec deocamdată

  Mama şi fraţii Iui Isus au venit la El, dar nu puteau să-I vorbească din pricina norodului. Luca 8:19

  După o bună vreme de la începerea lucrării Sale publice, familia lui Isus a început să-I ducă dorul. Mama Sa şi fraţii Săi doreau să-L vadă, mai ales că numele Lui începuse să fie rostit cu respect de un număr din ce în ce mai mare de oameni. Aşa că s-au pus pe drum şi nu a trecut mult până să-L repereze şi să-L găsească.

  Ajunşi însă la locul Său de muncă, au constatat că învăţătorul era atât de ocupat încât nu Şi-a putut lua timp să stea de vorbă cu ei. Este posibil să fim tot aşa de contrariaţi cum erau şi ei când au primit răspunsul că, deocamdată, nu se poate. Să nu ne grăbim însă să judecăm pripit lucrurile.

  Cine afirmă că Hristos Şi-a neglijat familia, trebuie să judece lucrurile în ansamblu, şi nu numai după un singur episod neclar şi izolat. Ce ar face un chirurg care primeşte un mesaj că cineva din familie a venit să-l vadă la spital, în timp ce el se află într-o operaţie foarte complicată, care îi ia mai multe ore de muncă şi încordare maximă! Puţin probabil că ar părăsi sala, înainte de a se asigura că pacientul său se află în siguranţă. Numai după aceea merge să vadă cine îl caută şi de ce. Notaţi că Hristos era şi El vindecător, chiar cel mai mare dintre toţi.

  Familia Sa trebuia să ştie că la Hristos nu se vine cu recomandări sau nepotisme. Deocamdată, El era ocupat şi avea să-i acorde atenţie familiei atunci când lucrul acesta avea să fie posibil.

  Succesul la un pas de tine:

  Faptul că Mântuitorul acordă asistenţă oricui trebuie să te încurajeze să-L cauţi, cu atât mai mult cu cât nu ai niciun merit sau recomandare de la cineva.

  Frații lui Isus - eșec deocamdată - 2019. Faptul că Mântuitorul acordă asistenţă oricui trebuie să te încurajeze să-L cauţi, cu atât mai mult cu cât nu ai niciun merit sau recomandare de la cineva.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...