Articolul precedentA missziómunka támogatása
  Articolul următorAltfel de examen

  Femeia păcătoasă – iertare instantanee

  „Nimeni, Doamne” I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis; „Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti.” Ioan 8;11

  Ce diferenţă între măsura iertării imaginată de Petru şi cea aplicată de Hristos! Femeia păcătoasă expusă oprobiului public avea motive serioase să considere că aceasta ar putea fi ultima ei apariţie nu numai în public, dar şi în viaţă. Ea şi-a dat seama că a intrat într-o mare încurcătură odată cu implicarea ei în acest complot împotriva lui Isus. Deşi acceptase iniţial jocul, fără să cunoască toate detaliile scenariului şi fără să aprecieze consecinţele finale urmărite de conducătorii evrei, ea s-a desolidarizat de ei de îndată ce şi-a dat seama încotro şi împotriva cui se urzeau planurile.

  Maria nu s-a îndepărtat doar de planul complotiştilor, ci şi de propria viaţă păcătoasă. Întregul set de trăiri, experienţe şi stări sufleteşti necesare iertării lui Dumnezeu au trecut prin inima ei. Ea a simţit un regret profund şi o repulsie fără margini faţă de păcatul generalizat din viaţa ei. Căinţa şi ruşinea se amestecau într-o trăire care invoca mila şi îndurarea lui Dumnezeu. Cea mai mare dorinţă a sufletului ei era să poată duce o viaţă nouă şi liberă de păcat. Aşa cum era şi normal la o pocăinţă temeinică. Dumnezeu a răspuns cu o iertare pe măsură.

  Când Hristos a întrebat-o unde erau cei care o acuzau, deja inima ei primise eliberarea, aşa că putea răspunde cu inima curăţită de trecutul decăzut şi imoral. Confirmarea lui Hristos întărea experienţa iertării şi a îndreptăţirii. Votul ei fusese deja dat de partea lui Dumnezeu, iar viaţa acordată de El avea să devină un model de pocăinţă şi întoarcere din toată inima.

  Succesul la un pas de tine:

  Gravitatea faptelor şi vinovăţia cronică pot fi îndepărtate în mod instantaneu. Adresează-te Cui trebuie!

  Femeia păcătoasă - iertare instantanee - 2019. Gravitatea faptelor şi vinovăţia cronică pot fi îndepărtate în mod instantaneu. Adresează-te Cui trebuie!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.