Articolul precedentA vétkezők gyámolítása
  Articolul următorUn dar

  Maria – partea cea bună

  Ea avea o soră numită Maria, care s-a aşezat jos la picioarele Domnului şi asculta cuvintele Lui. Luca 10:39

  Maria ştia să facă deosebire între lucrurile importante şi cele urgente. Ea ştia că, dacă faci mai întâi ceea ce este important, rezolvi foarte multe lucruri înainte de a deveni urgente. Ea ştia să facă fără grabă ceea ce era cu adevărat esenţial. În concluzie, s-a aşezat la picioarele lui Isus şi asculta cuvintele Lui.

  Maria era concentrată la ceea ce spunea Isus şi nu era atentă la sunetul vaselor din bucătărie. Cu această ocazie de aur nu avea să se mai întâlnească niciodată. Fiecare fărâmă de timp şi de adevăr preţuia mai mult decât orice. Ea se străduia să cuprindă cu mintea şi să adune în inimă cât mai multe cuvinte de har venite de la Hristos.

  Maria îşi exersa simţămintele de adoraţie şi supunere în timp ce Mântuitorul revărsa asupra ei comori nesecate ale ştiinţei sfinţilor. Sufletul ei era deschis şi primitor, iar viaţa ei era atinsă de unda vindecătoare şi transformatoare a Duhului Sfânt. Acesta era timpul creşterii spirituale, şi Maria se înălţa în credinţă deasupra celor trecătoare. Ea se gândea la cele de sus şi la cele veşnice.

  Nu ştim exact care au fost ideile şi subiectele abordate în acea pledoarie a Mântuitorului pentru primatul lucrurilor spirituale, dar putem vedea în viaţa de mai târziu a Măriei rodul adevărurilor veşnice pe care ea le punea la suflet. Discernământul şi puterea de alegere a Măriei au funcţionat perfect şi ea a primit aprecierea lui Hristos.

  Succesul la un pas de tine:

  Fiecare alegere pe care o avem de făcut este o ocazie de a pune în balanţă valori diferite. Alege partea cea bună!

  Maria - partea cea bună - 2019. Fiecare alegere pe care o avem de făcut este o ocazie de a pune în balanţă valori diferite. Alege partea cea bună!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...