Articolul precedentA vétkezők gyámolítása
  Articolul următorUn dar

  Maria – partea cea bună

  Ea avea o soră numită Maria, care s-a aşezat jos la picioarele Domnului şi asculta cuvintele Lui. Luca 10:39

  Maria ştia să facă deosebire între lucrurile importante şi cele urgente. Ea ştia că, dacă faci mai întâi ceea ce este important, rezolvi foarte multe lucruri înainte de a deveni urgente. Ea ştia să facă fără grabă ceea ce era cu adevărat esenţial. În concluzie, s-a aşezat la picioarele lui Isus şi asculta cuvintele Lui.

  Maria era concentrată la ceea ce spunea Isus şi nu era atentă la sunetul vaselor din bucătărie. Cu această ocazie de aur nu avea să se mai întâlnească niciodată. Fiecare fărâmă de timp şi de adevăr preţuia mai mult decât orice. Ea se străduia să cuprindă cu mintea şi să adune în inimă cât mai multe cuvinte de har venite de la Hristos.

  Maria îşi exersa simţămintele de adoraţie şi supunere în timp ce Mântuitorul revărsa asupra ei comori nesecate ale ştiinţei sfinţilor. Sufletul ei era deschis şi primitor, iar viaţa ei era atinsă de unda vindecătoare şi transformatoare a Duhului Sfânt. Acesta era timpul creşterii spirituale, şi Maria se înălţa în credinţă deasupra celor trecătoare. Ea se gândea la cele de sus şi la cele veşnice.

  Nu ştim exact care au fost ideile şi subiectele abordate în acea pledoarie a Mântuitorului pentru primatul lucrurilor spirituale, dar putem vedea în viaţa de mai târziu a Măriei rodul adevărurilor veşnice pe care ea le punea la suflet. Discernământul şi puterea de alegere a Măriei au funcţionat perfect şi ea a primit aprecierea lui Hristos.

  Succesul la un pas de tine:

  Fiecare alegere pe care o avem de făcut este o ocazie de a pune în balanţă valori diferite. Alege partea cea bună!

  Maria - partea cea bună - 2019. Fiecare alegere pe care o avem de făcut este o ocazie de a pune în balanţă valori diferite. Alege partea cea bună!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...