Articolul precedentCazul urzicilor înțepătoare
  Articolul următorE ceva ascuns…

  Maria – dialog cu grădinarul

  „Femeie” i-a zis Isus,„de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis:„Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau ” Ioan 20:15

  Se poate să fim uneori atât de rupţi de realitate, încât să nu ne dăm seama cu cine stăm de vorbă, deşi persoana căutată este chiar cel cu care vorbim. Sunt în Scriptură, şi se află în viaţă, o mulţime de exemple care pot confirma acest lucru.

  Maria avea în minte o serie de scenarii posibile despre unde s-ar putea afla trupul Mântuitorului, dar se pare că varianta învierii îi scăpa. Nu avem nicio îndoială că subiectul arzător din sufletul ei era situaţia rămăşiţelor pământeşti ale Domnului ei. Despre acest lucru discuta ea cu „grădinarul” care apăruse ca din senin în spatele ei, în timp ce examina mai bine mormântul.

  Întrebarea pusă de presupusul grădinar a fost menită să pregătească într-un mod cât mai rapid calea spre adevăr şi realitate: „De ce plângi?” Necunoscutul dorea să o conştientizeze pe Maria despre adevăratele motive ale durerii şi căutărilor ei.„Pe cine cauţi?” era o repetare a primei întrebări, pusă în alte cuvinte.

  Maria nu se dezice de ordinea priorităţilor ei.„Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau…” arată că ea se aştepta ca grădinarul să fie la curent cu frământările ei arzătoare. Era de înţeles că cea mai importantă lucrare a ei era să-şi continue ungerea începută cu o săptămână mai devreme în casa lui Simon Leprosul. În acest mod înţelegea ea să-şi exprime dragostea şi devotamentul faţă de Cel ce îi dăruise viaţa cea nouă.

  Succesul la un pas de tine:

  Căutând lucrurile cu adevărat de valoare, s-ar putea să avem surpriza întâlnirii cu ele chiar mai repede şi mai bine de cum ne-am imaginat.

  Maria - dialog cu grădinarul - 2019. Căutând lucrurile cu adevărat de valoare, s-ar putea să avem surpriza întâlnirii cu ele chiar mai repede şi mai bine de cum ne-am imaginat.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.