Articolul precedentVizitatorul meu
  Articolul următorDoar Isus!

  Ioan – pentru conformitate

  Ucenicul acesta este cel ce adevereşte aceste lucruri şi care le-a scris. Şi ştim că mărturia lui este adevărată. Ioan 21:24

  Trecuseră mai bine de cincizeci, sau poate şaizeci, de ani de la vremurile acelea. Ioan era deja un venerabil bătrân de biserică, trecut prin toate încercările posibile şi imposibile. Când privea în urmă la anii aceia de aur ai Evangheliei, ştia că fuseseră hotărâtori pentru viaţa sa şi pentru soarta lumii întregi.

  Desfăşurând sulul evangheliei pe care tocmai o termina de scris şi trecând în revistă pas cu pas toate cele cuprinse acolo, nu putea retrage sau schimba nimic. Fiecare lucru era la locul lui. De la început până la sfârşit, totul se înşiruia în ordine şi armonie. Sigur că ar mai fi putut fi scrise o mulţime de lucruri. Timp de trei ani şi jumătate se întâmplaseră atâtea, dar cele scrise erau suficiente pentru ca cineva să poată crede că Hristos era Logosul dătător de viaţă şi că moartea şi învierea Sa erau cele mai puternice temeiuri ale mântuirii.

  Aceasta era mărturia scrisă a vieţii sale. Ioan putea garanta cu orice că acesta era adevărul despre cele trăite şi ştiute de el. În consecinţă, îşi scrise citeţ numele la sfârşitul scrisorii. Era onorat ca numele său să fie printre mărturisitorii care cunoscuseră lucrurile în mod nemijlocit. Erau şi destule lucruri pe care le aflase chiar de la Domnul, dar nu avea niciun motiv să se îndoiască de veridicitatea lor. Niciodată nu ar fi spus Domnul un lucru care să nu fie în deplină concordanţă cu realitatea şi adevărul. îl cunoştea prea bine ca să mai aibă îndoieli în legătură cu adevărul cuprins în Cuvântul Său.

  Dintr-odată, Ioan avu cea mai frumoasă revelaţie a faptului că propriile cuvinte aveau să facă parte din Cuvânt. Strânse sulul la piept cu o dragoste şi o bucurie fără margini.

  Succesul la un pas de tine:

  Când îţi pui semnătura pe documentele obişnuite, fii sigur că ceea ce spun ele este adevărul şi numai adevărul.

  Ioan - pentru conformitate - 2019. Când îţi pui semnătura pe documentele obişnuite, fii sigur că ceea ce spun ele este adevărul şi numai adevărul.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...