Articolul precedentÎngeri
  Articolul următorCea mai mare provocare

  Anania – viziunea din viziune

  În Damasc era un ucenic numit Anania. Domnul i-a zis intr-o vedenie: „Anania!” „Iată-mă, Doamne” a răspuns el. Şi Domnul i-a zis: „Scoală-te, du-te pe uliţa care se cheamă «Dreaptă» şi caută în casa lui Iuda pe unul zis Saul, un om din Tars. Căci iată, el se roagă şi a văzut în vedenie pe un om, numit Anania, intrând la el şi punându-şi mâinile peste el, ca să-şi capete iarăşi vederea.” Fapte 9:10-12

  Rolul viziunii personale este de o importanţă majoră în reuşita vieţii de credinţă, dar când a fost vorba ca Saul din Tars să intre în viziunea lui Anania, oricât ar fi fost de remarcabilă credinţa acestuia din urmă, el avea nevoie de ceva special. Noutatea era mult prea mare pentru a putea fi acceptată cu uşurinţă.

  În viziunea personală trimisă lui Anania, Dumnezeu a găsit de cuviinţă să încorporeze şi viziunea lui Saul din Tars, pentru a-l convinge că nu are niciun motiv să se teamă în ceea ce priveşte autenticitatea întoarcerii sale. Anania avea nevoie să ştie din partea lui Dumnezeu care este partea sa de făcut, dar care sunt şi aşteptările din partea lui Saul din Tars. Pe această cale, Anania putea să-şi împlinească fără teamă şi fără şovăială partea.

  Este o mare favoare atunci când înţelegem foarte bine care este direcţia corectă de mers. Dar când aflăm şi amănunte despre ce aşteaptă oamenii de la noi, misiunea ne devine mult mai clară. Dumnezeu are grijă să ne transmită permanent informaţii cu privire la realităţile pe care avem nevoie să le ştim, pentru a ne împlini cât mai bine rostul. Când în viziunea noastră este descoperită şi viziunea altora despre ce avem noi de făcut. Providenţa îşi face cu prisosinţă partea. Dumnezeu ne ajută astfel să ne realizăm lucrarea repede şi bine.

  Succesul la un pas de tine:

  Trebuie să te uiţi cu băgare de seamă la cei pentru care lucrezi, ca să poţi acţiona în conformitate cu nevoile şi aşteptările lor.

  Anania - viziunea din viziune - 2019. Trebuie să te uiţi cu băgare de seamă la cei pentru care lucrezi, ca să poţi acţiona în conformitate cu nevoile şi aşteptările lor.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...