Articolul precedentIgaz és hamis ébredési mozgalmak
  Articolul următorNu te teme!

  Tit – cuvinte care merită

  Tu însă vorbeşte lucruri care se potrivesc cu învăţătura sănătoasă. Tit 2:1

  Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu tot ce ne trece prin minte merită să ne umple timpul şi sufletul. Nu toate ocaziile ne sunt favorabile. nu toate ofertele merită interesul. Între posibilităţi şi nevoi, ne trebuie înţelepciune pentru a alege corect. Numai ceea ce merită trebuie cumpărat, chiar dacă ar trebui să vindem tot ce nu e de folos sau de prisos.

  Nu tot ce se aude trebuie vorbit. Dacă un cuvânt nu zideşte, s-ar putea să dărâme, şi atunci mai bine lasă-l nespus. S-ar putea să-l audă cineva din întâmplare şi să se poticnească, iar răspunderea pentru răul neintenţionat nu te poate ocoli.

  Învăţătura sănătoasă vine de sus şi de departe, dar vine senină şi întreagă, asemenea pâinii punerii înainte. Cuvântul cel bun aduce alinare şi mângâiere. Vorba de bine este ca fagurul de miere rostuit şi la vremea lui. Rostirea înţeleaptă aduce viaţă în gânduri şi deplină bucurie în suflet. Merită să te trudeşti cu versul care înalţă sufletul în slavă şi care face lumina cerului să strălucească peste ţărmurile firii.

  Cântecul care aduce pacea şi buna învoire printre oamenii ridicaţi pe vârfuri, cu ochii spre slavă, merită cântat şi a doua oară, şi repetat mereu. Corul de îngeri aşteaptă glasuri noi să se unească din orice loc, pentru a învăţa pe de rost cântarea lui Moise şi cântarea Mielului.

  Cuvintele care merită rostite se spun cu toată inima şi se împărtăşesc cu toată dragostea, oricui. Nu trebuie să existe părtinire când se vorbeşte despre viaţă, despre frumos şi despre bine. Fiecare om merită să audă cuvinte de har, drese cu sare, pentru că este om.

  Succesul la un pas de tine:

  Învăţătura sănătoasă trebuie spusă în cele mai bune cuvinte şi la cât mai multă lume.

  Tit - cuvinte care merită - 2019. Învăţătura sănătoasă trebuie spusă în cele mai bune cuvinte şi la cât mai multă lume.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...