Articolul precedentTermészetfeletti erő ígérete
  Articolul următorRefill

  Ioan – rugăciunea de efect

  Îndrăzneala, pe care o avem la El, este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. 1 Ioan 5:14

  Orice om care se roagă doreşte ca rugăciunea sa să fie ascultată.

  Ioan ne vorbeşte exact despre acest lucru. Dacă cerem ceva după voia lui Dumnezeu, El ne ascultă cu plăcere. Se ridică însă întrebarea: Cum putem cunoaşte voia sfântă? Prin naşterea noastră în această lume, nu primim în mod natural şi un simţ al voinţei lui Dumnezeu pentru noi. Numai printr-o renaştere spirituală putem dobândi acest discernământ.

  Studiul Cuvântului ne poate ajuta foarte mult în a cunoaşte voia Tatălui ceresc. În mod deosebit făgăduinţele şi poruncile Sale ne conduc simplu la a şti ce doreşte Dumnezeu de la noi. Când ne rugăm pe baza făgăduinţelor Sale, cu dorinţa sinceră de a împlini aşteptările Sale, avem toate şansele ca rugăciunile să ne fie ascultate.

  Rugăciunile preferate de Dumnezeu sunt în primul rând cele de laudă, care-L recunosc pe El ca Părinte, Creator şi Mântuitor. Urmează rugăciunile de mulţumire pentru toată lucrarea şi purtarea Sa de grijă. Îi place lui Dumnezeu să audă din partea noastră cuvinte de recunoştinţă conştientă pentru munca sufletului Său de a ne izbăvi din păcat.

  Dumnezeu ascultă cu mare interes şi rugăciunile noastre de pocăinţă. El ne iartă din toată inima şi aruncă păcatele noastre în fundul mării uitării, dacă ne mărturisim păcatele cu părere de rău şi cu dorinţă de întoarcere. Îi mai plac lui Dumnezeu rugăciunile noastre de mijlocire unii pentru alţii, iar atunci când cerem intervenţia şi susţinerea Sa în proiecte pentru creşterea Bisericii, putem fi siguri că mâna Sa va fi la lucru.

  Succesul la un pas de tine:

  Acum, că ştii pentru ce anume să te rogi, nu mai rămâne decât să practici rugăciunea eficientă.

  Ioan - rugăciunea de efect - 2019. Acum, că ştii pentru ce anume să te rogi, nu mai rămâne decât să practici rugăciunea eficientă.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...