Articolul precedentTermészetfeletti erő ígérete
  Articolul următorRefill

  Ioan – rugăciunea de efect

  Îndrăzneala, pe care o avem la El, este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. 1 Ioan 5:14

  Orice om care se roagă doreşte ca rugăciunea sa să fie ascultată.

  Ioan ne vorbeşte exact despre acest lucru. Dacă cerem ceva după voia lui Dumnezeu, El ne ascultă cu plăcere. Se ridică însă întrebarea: Cum putem cunoaşte voia sfântă? Prin naşterea noastră în această lume, nu primim în mod natural şi un simţ al voinţei lui Dumnezeu pentru noi. Numai printr-o renaştere spirituală putem dobândi acest discernământ.

  Studiul Cuvântului ne poate ajuta foarte mult în a cunoaşte voia Tatălui ceresc. În mod deosebit făgăduinţele şi poruncile Sale ne conduc simplu la a şti ce doreşte Dumnezeu de la noi. Când ne rugăm pe baza făgăduinţelor Sale, cu dorinţa sinceră de a împlini aşteptările Sale, avem toate şansele ca rugăciunile să ne fie ascultate.

  Rugăciunile preferate de Dumnezeu sunt în primul rând cele de laudă, care-L recunosc pe El ca Părinte, Creator şi Mântuitor. Urmează rugăciunile de mulţumire pentru toată lucrarea şi purtarea Sa de grijă. Îi place lui Dumnezeu să audă din partea noastră cuvinte de recunoştinţă conştientă pentru munca sufletului Său de a ne izbăvi din păcat.

  Dumnezeu ascultă cu mare interes şi rugăciunile noastre de pocăinţă. El ne iartă din toată inima şi aruncă păcatele noastre în fundul mării uitării, dacă ne mărturisim păcatele cu părere de rău şi cu dorinţă de întoarcere. Îi mai plac lui Dumnezeu rugăciunile noastre de mijlocire unii pentru alţii, iar atunci când cerem intervenţia şi susţinerea Sa în proiecte pentru creşterea Bisericii, putem fi siguri că mâna Sa va fi la lucru.

  Succesul la un pas de tine:

  Acum, că ştii pentru ce anume să te rogi, nu mai rămâne decât să practici rugăciunea eficientă.

  Ioan - rugăciunea de efect - 2019. Acum, că ştii pentru ce anume să te rogi, nu mai rămâne decât să practici rugăciunea eficientă.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...