Ioan – sănătate progresivă

  Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine, şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău. 1 Ioan 1:2

  Avem o adevărată vocaţie a creşterii. Nu putem să nu ne dezvoltăm.

  Atunci când nu mai putem să creştem, suferim amarnic. Dumnezeu ne-a dăruit nu numai dorinţa de a creşte, ci şi resursele de vindecare şi regenerare. Viaţa noastră nu este o linie continuă urcătoare, ci mai degrabă una care şerpuieşte. După fiecare urcuş, vine un coborâş şi, tot aşa, viaţa merge înainte.

  Scriindu-i lui Gaiu, Ioan doreşte ca toate lucrurile să-i meargă bine, adică să nu aibă surprize neplăcute şi toate să fie sub control. Este o situaţie de dorit şi merită să fie exprimată ca o salutare frăţească. Atunci când lucrurile merg bine, avem prosperitate în toate direcţiile. Acesta era de fapt gândul lui Ioan pentru prezbiterul Gaiu.

  Probabil că Ioan era bine informat că sănătatea prietenului său suferise o deteriorare şi acum acesta se afla într-un timp de vindecare şi refacere. De aceea urarea sa de bine face referire în mod expres la îmbunătăţirea stării de sănătate a venerabilului conducător local.

  Sănătatea noastră sporeşte în mod natural prin puterea de refacere aşezată în noi de Dumnezeu, dar este responsabilitatea noastră să ajutăm acest proces de vindecare. Stilul nostru de viaţă este unul dintre cei mai importanţi factori de însănătoşire. Acesta cuprinde, pe lângă multe altele, respectul de sine şi grija faţă de propriul trup. Bunăstarea fizică şi spirituală este determinată în mare parte de nivelul de interes şi efort manifestat în acest sens.

  Succesul la un pas de tine:

  Sănătatea ta poate spori mult mai repede dacă îţi recunoşti şi îţi respecţi limitele şi nevoile!

  Ioan - sănătate progresivă - 2019. Sănătatea ta poate spori mult mai repede dacă îţi recunoşti şi îţi respecţi limitele şi nevoile!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...