Articolul precedentTűzből kikapott üszög
  Articolul următorSemper paratus!

  Ioan – sărbătoare pentru suflet

  În ziua Domnului eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic ca sunetul unei trâmbițe. Apocalipsa 1:10

  Ziua Domnului este făcută special pentru sufletul omului. Celelalte zile sunt pentru lucru, dar ziua Domnului este pentru suflet. Însuşi Domnul a lucrat şase zile ca să facă lumea, dar în ziua a şaptea S-a odihnit, S-a bucurat şi a rânduit-o ca zi de sărbătoare. Pentru Sine şi pentru omul pe care-l făcuse, Dumnezeu a pus deoparte ziua de odihnă si a sfintit-o.

  Munca şi odihna sunt două părţi ale aceleiași rodii și numai împreună alcătuiesc întregul pe care mi l-a dăruit Domnul, să ne folosească şi să ne bucure. Munca fără odihnă este tristă și stearpă, odihna fără muncă este pustie şi goală. Munca întărește casa, iar sărbătoarea o face frumoasă, ca să se adune prietenii şi frații laolaltă şi să se bucure de lucrul bine făcut.

  Când trupul se opreşte de la muncă, începe sufletul să umble şi să se bucure. Când braţul se înmoaie de trudă şi se odihneşte la umbră, duhul se întăreşte la soare pentru săptămâna următoare.

  Ziua de odihnă este vremea peste care Dumnezeu stăpâneşte altfel decât peste celelalte zile. El a oprit ziua de odihnă pentru Sine, ca să nu putem face noi ce vrem cu ea. De aceea trebuie să facem ce ne spune El. Şi El ne spune să ne gândim că, la început, Dumnezeu a făcut cerul şi pământul şi să nu uităm niciodată acest lucru. El ne spune să-L căutăm în locul de închinare, unde să-I aducem cântare de laudă şi unde să-L ascultăm ce ne spune din Cuvânt. El dorește să ne minunăm de bunătatea Sa şi să povestim altora despre îndurarea Sa. În ziua Domnului, ne prindem frăţeşte de mână, ca să ne simțim mai aproape unii de alţii şi de El.

  Succesul la un pas de tine:

  Dacă eşti harnic în zilele săptămânii, te poţi bucura de ziua pe care a făcut-o Dumnezeu special pentru odihnă şi închinare.

  Ioan - sărbătoare pentru suflet - 2019. Dacă eşti harnic în zilele săptămânii, te poţi bucura de ziua pe care a făcut-o Dumnezeu special pentru odihnă şi închinare.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...