Articolul precedentGyőzelem a csatatéren
  Articolul următorDeasupra brazilor

  Ioan – atingerea mâinii divine

  Când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca mort. El Şi-a pus mâna dreaptă peste mine şi a zis: „Nu te teme! Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă.” Apocalipsa 1:17

  Când a atins Dumnezeu prima dată lutul cu mâna, acesta s-a încovoiat să ia forma chipului Său şi când a suflat El suflare de viaţă peste glie, pământul s-a făcut suflet viu şi a început să se minuneze de lumea creată pentru el.

  Când l-a mai atins Dumnezeu o dată pe om cu mâna, acesta a început să doarmă şi să-şi viseze mireasa încă nesosită şi când l-a mai atins o dată, s-a făcut ziua nunţii lor. Au cântat stele şi luceferi până în zori şi s-au întrecut să cânte de dragoste, de frumos şi de bine.

  A trecut ceva vreme şi a venit furtuna pe Marea Galileii. Cerul s-a întunecat, au venit norii negri şi apa năvălea în barcă, mai, mai să înece poporul. Atunci a întins Dumnezeu din nou mâna şi s-a făcut o linişte mare. Era aşa de linişte, că se putea auzi inima ucenicilor bătând de frică amestecată pe din două cu pace şi tihnă.

  Când a venit balaurul cel mare să-şi deschidă gura otrăvită către lume, a întins Dumnezeu din nou mâna şi şarpele cel vechi a muşcat cu furie până de cealaltă parte, dar lumea a fost la adăpost de urletele lui aducătoare de spaimă şi moarte. Mâna Domnului a rămas străpunsă, dar lumea întreagă poate conta pe ea. Braţul Domnului e mai puternic de-atunci, să ne putem ţine de el cu speranţă întreagă.

  Când mai coboară astăzi, din când în când, mâna Domnului peste noi, este ceasul harului care ne mântuieşte şi ne face senini la minte şi la suflet.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu fugi când mâna Domnului se apropie să te cuprindă! Nu te va atinge niciun rău când se odihneşte braţul Lui peste tine!

  Ioan - atingerea mâinii divine - 2019. Nu fugi când mâna Domnului se apropie să te cuprindă! Nu te va atinge niciun rău când se odihneşte braţul Lui peste tine!
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...