Articolul precedentEnni az élet fájáról
  Articolul următorLasă-L să intre

  Ioan – usă în cer

  După aceste lucruri, m-am uitat şi iată că o uşă era deschisă în cer. Glasul cel dintâi, pe care-l auzisem ca sunetul unei trâmbiţe şi care vorbea cu mine, mi-a zis: „Suie-te aici, şi-ţi voi arăta ce are să se întâmple după aceste lucruri!” Apocalipsa 4:1

  Ioan era departe de lumea dezlănţuită când a văzut o uşă deschisă în cer şi a auzit chemarea să urce, ca să poată vedea de acolo lucrurile care trebuiau să se întâmple după aceea. Ioan era pe insula Patmos, o fâşie de pământ sterp, binecuvântat însă de prezenţa divină. Din pricina Cuvântului era Ioan acolo. N-a mers de bunăvoie. L-au dus asupritorii ca să piară şi să nu le mai spună de veacul ce va să vină.

  A mai văzut şi Iacov poarta cerului. Era şi el tot izgonit şi singur, dar viaţa i s-a umplut de speranţă când a văzut tărâmul ceresc. El şi-a dat seama cât de aproape era cerul de pământ, în timp ce inima sa era aşa de departe de cer. Dumnezeu scurtase această distanţă, deschizându-i mintea şi ochii să-L poată înţelege mai bine. De atunci, Iacov a devenit un alt om.

  În timp ce Iacov a rămas doar la capătul scării care duce în cer, Ioan a fost invitat să urce. Iacov văzuse doar pentru sine iureşul îngerilor, în timp ce Ioan trebuia să spună şi să scrie într-o carte cele descoperite. De la înălţimea cerului, lucrurile de pe pământ se văd în perspectivă. Se poate privi mai departe şi se poate vedea în trecut şi în viitor. Fiind în cer mintea lui Ioan putea să lucreze mai bine şi capacitatea sa de pătrundere putea să meargă mai departe. El putea să cuprindă cu mintea mai mult şi putea să ţină minte mai bine. În cer avea să se simtă mai bine şi să dorească din ce în ce mai mult să se mute cu totul acolo.

  Succesul la un pas de tine:

  Ai nevoie să urci din când în când cu gândul la cer. Poţi vedea lumea mai bine şi îţi poţi face planurile cu mai multă înţelepciune.

  Ioan - usă în cer - 2019. Ai nevoie să urci din când în când cu gândul la cer. Poţi vedea lumea mai bine şi îţi poţi face planurile cu mai multă înţelepciune.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...