Articolul precedentFehérbe öltözve járunk vele
  Articolul următorCând vine Tata?

  Ioan – îngeri pentru pacea lumii

  După aceea, am văzut patru îngeri, care stăteau în picioare în cele patru colţuri ale pământului. Ei ţineau cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici pe mare, nici peste vreun copac. Apocalipsa 7:1

  Fiind în cer, Ioan a fost în stare să vadă multe alte lucruri. După ce a fost mângâiat pentru plânsul său, Ioan a văzut patru îngeri care ţin cele patru vânturi ale pământului. Ei trebuie să ocrotească lumea de furtuni violente care ar putea afecta uscatul, marea şi tot ce este pe faţa pământului. Faptul că pământul este rotund, iar îngerii stau în cele patru colţuri ale sale, nu este nicio nepotrivire. Ei apără de fapt cele patru puncte cardinale, ca să nu sufle vântul nici de la nord, nici de la sud, nici de la est şi nici de la vest.

  Ioan vede foarte bine că pământul este rotund şi se rostogoleşte în drumul său prin cer, dar la suprafaţa pământului, vânturile ar putea bate din oricare parte, aşa că îngerii au grijă să fie linişte şi pace din toate părţile. Şi totuşi, pe pământ nu este linişte şi pace, iar vânturile aduc atâta pierdere şi suferinţă. Oamenii le-au pus vânturilor tot felul de nume, ca să le îmbuneze, dar ele suflă năprasnic şi răstoarnă totul în cale.

  Şi totuşi vânturile nu bat ameninţător în tot timpul anului. În cea mai mare parte a timpului şi în cele mai multe locuri de pe pământ, se poate totuşi trăi, pentru că îngerii sunt la post şi ţin vânturile din scurt. Când le slăbesc puţin din mâini, este pentru ca să ne dăm seama ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi ei de pază. Îngerii controlează toate vânturile care ar putea cutreiera rău pământul. Furtunile stârnite de răutatea şi ambiţiile oamenilor sunt şi ele ţinute bine în frâu de îngerii celor patru puncte cardinale.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu le da de lucru suplimentar îngerilor de serviciu la pacea oamenilor. Struneşte-ţi singur cuvintele şi gesturile care ar putea provoca furtuni fără rost.

  Ioan - îngeri pentru pacea lumii - 2019. Nu le da de lucru suplimentar îngerilor de serviciu la pacea oamenilor. Struneşte-ţi singur cuvintele şi gesturile care ar putea provoca furtuni fără rost.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...