Articolul precedentFehérbe öltözve járunk vele
  Articolul următorCând vine Tata?

  Ioan – îngeri pentru pacea lumii

  După aceea, am văzut patru îngeri, care stăteau în picioare în cele patru colţuri ale pământului. Ei ţineau cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici pe mare, nici peste vreun copac. Apocalipsa 7:1

  Fiind în cer, Ioan a fost în stare să vadă multe alte lucruri. După ce a fost mângâiat pentru plânsul său, Ioan a văzut patru îngeri care ţin cele patru vânturi ale pământului. Ei trebuie să ocrotească lumea de furtuni violente care ar putea afecta uscatul, marea şi tot ce este pe faţa pământului. Faptul că pământul este rotund, iar îngerii stau în cele patru colţuri ale sale, nu este nicio nepotrivire. Ei apără de fapt cele patru puncte cardinale, ca să nu sufle vântul nici de la nord, nici de la sud, nici de la est şi nici de la vest.

  Ioan vede foarte bine că pământul este rotund şi se rostogoleşte în drumul său prin cer, dar la suprafaţa pământului, vânturile ar putea bate din oricare parte, aşa că îngerii au grijă să fie linişte şi pace din toate părţile. Şi totuşi, pe pământ nu este linişte şi pace, iar vânturile aduc atâta pierdere şi suferinţă. Oamenii le-au pus vânturilor tot felul de nume, ca să le îmbuneze, dar ele suflă năprasnic şi răstoarnă totul în cale.

  Şi totuşi vânturile nu bat ameninţător în tot timpul anului. În cea mai mare parte a timpului şi în cele mai multe locuri de pe pământ, se poate totuşi trăi, pentru că îngerii sunt la post şi ţin vânturile din scurt. Când le slăbesc puţin din mâini, este pentru ca să ne dăm seama ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi ei de pază. Îngerii controlează toate vânturile care ar putea cutreiera rău pământul. Furtunile stârnite de răutatea şi ambiţiile oamenilor sunt şi ele ţinute bine în frâu de îngerii celor patru puncte cardinale.

  Succesul la un pas de tine:

  Nu le da de lucru suplimentar îngerilor de serviciu la pacea oamenilor. Struneşte-ţi singur cuvintele şi gesturile care ar putea provoca furtuni fără rost.

  Ioan - îngeri pentru pacea lumii - 2019. Nu le da de lucru suplimentar îngerilor de serviciu la pacea oamenilor. Struneşte-ţi singur cuvintele şi gesturile care ar putea provoca furtuni fără rost.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Socoteala iubirii

  Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și...

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...