Articolul precedentNevünk az élet könyvében
  Articolul următorPoți purta și Numele Lui

  Ioan – semne de biruință

  După aceea, m-am uitat, şi iată că era o mare gloată, pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini. Apocalipsa 7:9

  Ceea ce vede Ioan în continuare este mulţimea cea mare a biruitorilor. Fiind în cer, el are o privire de ansamblu asupra tuturor biruitorilor, de aceea are impresia că nu putea să-i numere nimeni. Marşul lor a fost lung şi anevoios, dar aici pelerinajul lor a luat sfârşit. Durerile şi amărăciunile au rămas în urmă. Ele sunt simple amintiri ale luptei şi necazului celui mare.

  Dacă mulţimea biruitorilor stă în picioare înaintea tronului universului, înseamnă că se bucură cu toţii de o demnitate pe care au câştigat-o stând mult timp în genunchi. Altădată nu ar fi îndrăznit nici să-şi ridice ochii spre cer, dar Dumnezeu le-a dăruit demnitatea de a sta acum în picioare. Nu este meritul lor acesta, dar nici nu au primit puterea de a sta în picioare fără luptă, fără sacrificiu şi fără străduinţă personală extremă. Prin puterea lui Dumnezeu, ei s-au împotrivit diavolului şi au devenit biruitori.

  Biruitorii stau înaintea lui Dumnezeu pentru că mai întâi au umblat înaintea Sa. Numai drumurile lui Dumnezeu i-au condus înaintea tronului Său. Hainele lor albe au fost primite în dar, pentru că au fost dispuşi să renunţe la cele vechi, murdare şi indecente. De fapt, fără aceste haine albe, ei erau nenorociţi, săraci, orbi şi goi. Numai îndurarea divină le-a redat statutul de învingători şi semnele de biruinţă. Ramurile de finic fac dovada victoriei.

  Succesul la un pas de tine:

  Înainte de a putea sta în picioare înaintea tronului lui Dumnezeu ca biruitori, mai sunt paşi de făcut în credinţă şi rugăciune.

  Ioan - semne de biruință - 2019. Înainte de a putea sta în picioare înaintea tronului lui Dumnezeu ca biruitori, mai sunt paşi de făcut în credinţă şi rugăciune.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...