Articolul precedentKövessük a példaképet!
  Articolul următorVa mântui pe poporul Lui

  Ioan – invitație la nuntă

  Apoi mi-a zis: „Scrie: Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului!” Apoi mi-a zis:„Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu!” Apocalipsa 19:9

  Ospăţul nunţii Mielului este metafora prin care se defineşte bucuria fără margini rezervată credincioşilor lui Dumnezeu, la sfârşitul timpului.

  Cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului sunt fericiţi, în primul rând, pentru că numele lor este atât de preţios înaintea Stăpânului, încât Acesta le face onoarea să-i invite la nuntă. Din această perspectivă, fiecare fiinţă omenească se poate simţi onorată de invitaţia lui Dumnezeu. El continuă să îi cheme pe toţi oamenii din orice popor să vină la sărbătoare. Din nefericire, numai un număr restrâns de persoane acordă atenţie unei asemenea invitaţii incredibile. Numai cei care răspund acestei invitaţii se vor bucura şi de avantajele şi facilităţile puse de Dumnezeu la dispoziţia lor.

  Fericirea celor chemaţi la nuntă este materializată apoi în plăcerea de a avea parte de bunătăţile aşezate de Dumnezeu pe masa de ospăţ. El a ales cele mai bune lucruri pentru oaspeţii Săi. Prin acestea, intenţionează să le ofere cea mai înaltă satisfacţie şi bucurie. Dumnezeu ne-a creat cu posibilitatea şi chiar cu o anumită vocaţie a plăcerii. Din nefericire, prezenţa păcatului a făcut ca plăcerea să acţioneze distructiv asupra vieţii omeneşti. Prin răscumpărare şi mântuire, Dumnezeu intenţionează să restabilească starea de lucruri de la început, când fiecare copil al Său putea să consume după plăcere din toate roadele Grădinii şi din toate bucatele ospăţului Său.

  Succesul la un pas de tine:

  Şi tu poţi onora invitaţia lui Dumnezeu şi te poţi bucura de bunătăţile veşnice de la masa ospăţului de nuntă al Fiului Său.

  Ioan - invitație la nuntă - 2019. Şi tu poţi onora invitaţia lui Dumnezeu şi te poţi bucura de bunătăţile veşnice de la masa ospăţului de nuntă al Fiului Său.
  Ion Buciuman
  Astăzi privim succesul ca pe o chemare divină, ca pe un comandament fundamental de viaţă, ca pe un ideal care dă sens existenţei şi ne întruchipează raţiunea de a fi. Succesul este misiunea personală, este ceea ce aşteaptă Dumnezeu de la noi. Când deschidem Scriptura, această poruncă ni se arată în 365 de ipostaze, câte una pentru fiecare zi. „Succesul la un pas de tine” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  A végső diadal

  „Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig...

  Totul nou

  Tată drag, eu aleg să cred în făgăduinţa Ta de a face toate lucrurile noi. Astăzi Iţi dau Ţie tot ce este stricat în viaţa mea. Îţi mulţumesc pentru speranţa unui nou început. M-am rugat în numele lui Isus. Amin!

  Cerul jos și cerul sus

  Dacă vrem să vedem cerul, trebuie să avem cerul aici jos. Trebuie să avem și un cer în care să mergem. Trebuie să avem cerul în familiile noastre și, prin Hristos, să ne apropiem continuu de Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...