Priorități

  Știi care este „regula celor 3” în supraviețuire?
  Ființa umană nu poate supraviețui mai mult de: 3 minute fără aer, 3 ore fără adăpost expus la condiții meteorologice defavorabile, 3 zile fără apă, 3 săptămâni fără mâncare, 3 luni fără contact uman.

  Pornind de la această regulă, în funcție de IMPORTANȚA și URGENȚA situației în care te afli, trebuie să-ți stabilești un plan de supraviețuire și să decizi care este prioritatea.

  După 40 de zile fără mâncare, Domnul Isus ar fi putut să rezolve problemele importante și urgente pentru supraviețuirea Lui din momentul acela: hrană, protecție, materiale de supraviețuire în orice condiții din întreaga lume, socializare cu o persoană. Însă a ales mai presus de El, să își redefinească principiul ascultării de Dumnezeu Tatăl.

  Viețuirea ta zilnică în domeniul spiritual este să îți pui mereu încrederea în cele 3 persoane care te pot ajuta să ai o super-viață: Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

  Stabileşte-ți azi prioritățile, dar nu uita că prioritatea ta nr.1 este

  ”să-ți aduci aminte de Creatorul tău în zilele tinereții tale” (Eclesiasul 12,1)

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Priorități - 2018. Pornind de la această regulă, în funcție de IMPORTANȚA și URGENȚA situației în care te afli, trebuie să-ți stabilești un plan de supraviețuire și să decizi care este prioritatea.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...