Mai mult decât perfect

  Gândește-te la cel mai frumos loc pe care l-ai vizitat. Cum a fost? Ce te-a atras cel mai mult acolo? Te-ai surpins spunând: “cred că în cer va fi cel puțin așa de frumos”?
  Adevărul e că nu știu cum va fi în cer. În discuțiile pe care le am cu mulți, le spun că atunci când voi ajunge în cer, nu îmi doresc altceva decât un copac sub care să îmi pun cortul sau în care să îmi agaț hamacul. Defapt în viziunea mea, chiar îmi dau întâlnire cu cei care vor să mă găsească. Eu voi fi sub copacul cu savarine care va fi așezat pe malul unui râu de Nutella.

  Acum sincer, vor fi savarine sau Nutella în cer? Nu știu. Chiar mă îndoiesc. Nu cred că Dumnezeu va strica gustul frumos al cerului cu lucrurile care par a fi bune aici pe pământ. Cred că viziunea mea personală va fi super depășită de creativitatea Creatorului.

  Dar tu te-ai gândit cum va fi în cer? De obicei când ne gândim la cer, ne gândim la un loc liniștit, plin de oameni amabili și zâmbitori, îmbrăcați în haine albe, trăgând după ei o harfă pentru veșnica repetiție.

  Cred că unii vor cânta în marea orchestră a cerului. Unii de abia așteaptă să ajungă în cer pentru a cânta la un instrument sau cu vocea, pentru că aici pe pământ și-ar fi dorit dar le-a lipsit talantul. Dar cred că cerul va fi mai mult decât atât, va fi un loc al bucuriei.

  Eu de exemplu de abia aștept restaurarea trupului meu după planul original al Creatorului. Imaginează-ți cum va fi să trăiești cu toate simțurile tale ascuțite. Dacă acum îți place mirosul de trandafiri, îți dai seama cum va mirosi în cer. Dacă acum ți se pare un pisoi moale și pufos, în cer… până și o îmbrățișare va fi o experiență uimitoare.

  Adevărul e că

  “acum vedem printr‑o oglindă , în mod neclar , însă atunci vom vedea față în față. Acum cunosc în parte, însă atunci voi cunoaște pe deplin, așa cum am fost și eu cunoscut pe deplin.” 1 Corinteni 13:12 NTR

  De aceea de abia aștept să se întoarcă Domnul Isus pentru a ne lua în cer. Ceru va fi plin de lucruri frumoase care acum ar depăși imaginația nostră. Acolo prieteniile vor fi mai profunde și cu siguranță veșnice. Acolo nu va trebuii să spui nimănui adio.

  Vorbește azi cu cei dragi despre cum crezi că va fi în cer. Ascultă și opinia lor. Și roagă-te ca toți cei dragi să fie acolo. Eu sper să ne vedem acolo. Știi unde să mă găsești, la copacul…

  Benjamin Stan, Director Exploratori, Uniunea de Conferinte din România

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Frumoasa dragoste

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Gardurile de protecție

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Tu de ce asculți?

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Ajutorul tău contează

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...