Încălțăminte impermeabilă

  Cu toții dorim să ne bucurăm de excursii reușite și de amintiri plăcute. Una din cheile reușitei unei excursii este să fi mereu ferit de umiditate. Fie că este anotimp ploios sau secetos, corpul tău trebuie să fie asigurat împotriva umidități din afara ta sau din interiorul corpului tău. Uneori acest lucru poate face diferența dintre confort și suferință (beșici, infecții, răni, răceală etc.)
  Pentru bocanci este de preferat să folosești un spray impermeabilizant insistând la cusături şi îmbinări. Pentru a evita pătrunderea apei, unge pielea încălțămintei cu substanţe grase aplicate în strat subţire ca: ulei de măsline, ulei de peşte, apoi aplică o cremă de pantofi. Nu uita să cureți încălțămintea de noroi după fiecare purtare. Pentru a usca încălţămintea umedă, umple-o cu hârtie şi ţine-o departe de orice sursă de căldură. La bocanci mai vechi eu am topit picături de ceară prin micile crăpături.

  Dacă ți s-a udat încălțămintea pe interior, scoate picioarele și pune-le în pungi de plastic, apoi încalță ciorapii și încălțămintea. Iar dacă nu vrei să aluneci pe gheață pune leucoplast pe talpa încălţămintei sau o pereche de şosete flauşate peste bocanci.

  Poţi să fi bine îmbrăcat, să ai mâncare şi alte echipamente de supravieţuite, dar să nu poţi ajunge acasă deoarece ai încălţămintea udă! Atunci nu poţi să fi liniştit nici tu, nici colegii tăi care trebuie să te însoţească şi nici cei la care te aşteaptă cu veşti bune.

  Îţi doresc să fi mereu pregătit să mergi cu veşti bune

  „având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii” (Efeseni 6,15)

  Practic: ia-ţi timp azi şi foloseşte una din metodele care îţi vin la îndemână pentru impermeabilizarea încălţămintei tale.

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...