Articolul precedentGhetsimani
  Articolul următorSfatul unui prieten adevărat bucură inima

  Folia de supraviețuire

  Folia de supraviețuire este din plastic căptușit cu un strat metalic cu agent de reflexie.

  Scopul acestei folii speciale este de a regla temperatura corpului atunci când este înfășurata în jurul corpului. Ea are două suprafeţe – fiecare faţetă beneficiază de însuşiri diferite:

  – partea argintie opacă spre interior (spre corp) si cea aurie în exterior, menţine circa 80 % din căldura corpului, fiind recomandată pentru evitarea hipotermiei;

  – aşezată cu latura argintie metalizată spre exterior şi cu cea aurie spre corp, favorizează dispersia căldurii şi răcirea corpului sau a obiectelor.

  Ai toate motivele să pui această folie în rucsac. De ce? Pentru simplul fapt că este dotată cu excelente proprietăți: este compactă și subțire, reflectă lumina solară, păstrează căldura corpului, împiedică pătrunderea apei, protejează de rafalele de vânt.

  Poate că folia de supraviețuire nu te va feri de toate problemele care vor veni în viața ta, dar Cuvântul lui Dumnezeu care s-a făcut trup prin Isus Hristos – te poate ocroti – încrede-te în El!

  Căile lui Dumnezeu sunt desăvârșite, Cuvântul Domnului este încercat: El este un scut pentru toți cei ce aleargă la El. Psalmul18:30

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Folia de supraviețuire - Devotional explo. Folia de supraviețuire este din plastic căptușit cu un strat metalic cu agent de reflexie.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...