Articolul precedentGhetsimani
  Articolul următorSfatul unui prieten adevărat bucură inima

  Folia de supraviețuire

  Folia de supraviețuire este din plastic căptușit cu un strat metalic cu agent de reflexie.

  Scopul acestei folii speciale este de a regla temperatura corpului atunci când este înfășurata în jurul corpului. Ea are două suprafeţe – fiecare faţetă beneficiază de însuşiri diferite:

  – partea argintie opacă spre interior (spre corp) si cea aurie în exterior, menţine circa 80 % din căldura corpului, fiind recomandată pentru evitarea hipotermiei;

  – aşezată cu latura argintie metalizată spre exterior şi cu cea aurie spre corp, favorizează dispersia căldurii şi răcirea corpului sau a obiectelor.

  Ai toate motivele să pui această folie în rucsac. De ce? Pentru simplul fapt că este dotată cu excelente proprietăți: este compactă și subțire, reflectă lumina solară, păstrează căldura corpului, împiedică pătrunderea apei, protejează de rafalele de vânt.

  Poate că folia de supraviețuire nu te va feri de toate problemele care vor veni în viața ta, dar Cuvântul lui Dumnezeu care s-a făcut trup prin Isus Hristos – te poate ocroti – încrede-te în El!

  Căile lui Dumnezeu sunt desăvârșite, Cuvântul Domnului este încercat: El este un scut pentru toți cei ce aleargă la El. Psalmul18:30

  Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

  Folia de supraviețuire - Devotional explo. Folia de supraviețuire este din plastic căptușit cu un strat metalic cu agent de reflexie.
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Fii înțelept!

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...